Rubén García: "Aquesta victòria ens dóna més de tres punts"

15.02.2015 19:57

Barcelona (P.Mitjans).- L'ambient que es respirava a la sala de premsa del Narcís Sala era ben diferent al de les últimes jornades. El gol de Ton Alcover al minut 94 ha fet embogir tota la parròquia andreuenca, i les cares de satisfacció es podien copsar en tots els racons del camp. Una victòria molt patida i treballada, que com ha comentat el propi Rubén García "ha tingut un valor de més tres punts ja que psicològicament és punt d'inflexió espectacular".

El tècnic quadribarrat ha elogiat els seus jugadors i ha exposat que els canvis realitzats en la segona meitat han servit per defensar el resultat i per nodrir a l'equip d'homes de refresc. "En la situació en la que ens trobem, quan marques un gol matiner el que vols és guanyar el partit de la manera que sigui". Així, ha afegit que "ha estat un dels partits on els jugadors han corregut més" i on s'ha pogut veure reflectit el treball de les darreres setmanes.

Les emocions han estat protagonistes al final de l'encontre en diversos jugadors. Un fet que García ho ha atribuït als mals moments que s'han viscut aquests últims dies. En relació a les pròpies emocions sobre el possible relleu a la banqueta, el tècnic andreuenc ha comentat que ha "estat una setmana estranya per tots els rumors que han aparegut" però no queda una altra que tirar endavant amb els que "hi som ara mateix". En la mateixa línia, García ha afegit que entrenarà la primera plantilla fins que el facin fora perquè ell no té la intenció marxar.

Finalment, en quant a noms propis de l'enfrontament, Rubén García ha destacat la tasca defensiva de Manu Viale, i també ha parlat d'un jugador que feia setmanes que no apareixia en la convocatòria com és Nuha. L'entrenador quadribarrat ha comentat que "hi ha hagut un canvi molt gran en treball diari del davanter" i ha justificat la suplència de les últimes jornades amb el temps d'adaptació que ha necessitat el jugador al nou cos tècnic. 

Una victòria reconfortant que, com ha conclòs Rubén García, "pot ajudar a fer més afició per la manera com s'ha aconseguit" i pot servir per fer veure que "fins l'últim minut de joc pot passar qualsevol cosa". Tres punts per assaborir-los durant uns dies però amb la vista posada en el proper rival; el València Mestalla.