Rubén: “La dinàmica és bona, aquest és el camí”

01.04.2014 15:22

Barcelona (G.Pérez).- Només un partit, noranta minuts, s’ha perdut Rubén Canelada en aquesta lliga. És l’home més utilitzat tant primer per Patxi Salinas com després per Martí Cifuentes. El lateral quadribarrat demana confiança a l’afició i es mostra optimista de cara al partit contra el Constància.

Contra l’Espanyol B, heu tingut moltes ocasions, però no hi ha hagut manera de marcar...

Ells estan en una dinàmica molt positiva. Sincerament, és un equip que m’ha agradat, molt treballador. Marxo fotut. Si juguem dos dies no marquem, i ells han tingut una ocasió i mitja. És un tema de dinàmica. El que queda és seguir treballant.

Per tu que et vas formar allà, què significa jugar contra el filial de l’Espanyol?

Fa temps que vaig marxar però sempre és especial jugar contra ells. Vaig estar set anys i em van tractar molt bé. Sempre hi ha una mica més de motivació. Guardaré sempre un bon record.

Ets el jugador amb més minuts de la plantilla. Significa alguna cosa?

Que tant Patxi com Martí han confiat en mi. Estic molt agraït i segueixo treballant igual. Porto tres anys aquí, molt content de poder haver jugat tants partits i a seguir igual.

Quina sensació teniu a un camp contrari? Què pot explicar la mala ratxa?

És ja el ‘trending tòpic’. Com ho puc explicar? No sé si nosaltres mateixos ens fiquem més pressió i cada cop que ens fiquen un gol sembla que donem el partit per perdut. Algun dia s’ha de trencar, esperem que sigui aquesta setmana. S’intenta fer coses, però costa. Espero i desitjo que aquesta setmana es trenqui. Per tots. Portem catorze mesos, és culpa de tots i no pot ser. No podem baixar els braços.

El darrer triomf a tu et van expulsar...

M’hauré de fer expulsar de nou (riu).

L’àrbitre no ha ajudat gaire...

No em fixo en els arbitratges. Depenem més de nosaltres. Està pendent de l’àrbitre és gastar energies que no et portaran enlloc. Ells han pegat més que nosaltres i no tenien targetes, és veritat, però ens hem de centrar en jugar.

Dóna més por jugar-se la permanència contra dos filials que contra equips com l’Olot o el Badalona?

Al final te l’has de jugar amb qui sigui. En ser més joves, potser no tenen tanta pressió i juguen més lliures o els hi pot més. No saps com et poden sortir.

Com ha notat el vestuari el canvi d’entrenador?

La dinàmica no era bona. Això ho sabem tots. Amb el Martí, es va començar malament però després es va aconseguir una bona dinàmica. Ara ho és, els entrenaments són bons i l’equip hi va. Aquest és el camí.

Canvia molt el tipus d’entrenament?

Al final, tot depèn també de la intensitat que posis. No crec que el canvi s’acabi de notar molt. El que ha passat ha passat i cal seguir.