Romà Surís ja és jugador del Patí Congrés

27.07.2014 13:54

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Patí Congrés ha donat a conèixer aquesta setmana la incorporació de l’últim reforç de la primera plantilla per a la propera temporada. Es tracta del davanter de 26 anys Romà Surís, procedent del GEIEG gironí.

Surís arriba al Congrés després de passar les últimes temporades – des dels 16 anys – en un dels equips de referència de la província de Girona. Els primers passos en el món de l’hoquei però, van ser a Lloret.

Els motius laborals i acadèmics han motivat l’arribada del jugador a Barcelona. L’entesa amb alguns jugadors de la plantilla però, han fet decantar la balança a Surís. “Tres jugadors que conec del Congrés em van parlar molt bé d’aquest club i del bon ambient que s’hi respira. A més, es tracta d’un grup que competeix fins el final. Per això vaig prendre aquesta decisió”, explica el nou jugador del club andreuenc.

El nou entrenador, August de Nòbregas, ha valorat positivament el nou fixatge i creu que “és un jugador consolidat a la categoria que pot aportar experiència i qualitat a l’equip”. A més, ha expressat el desig que el davanter gironí pugui adaptar-se ràpidament amb la presencia d’Oriol Palomeras, exjugador també del GEIEG.

Romà Surís s’incorporarà amb la resta de companys el 25 d’agost, la data d’inici de la pretemporada del primer equip d’hoquei.