Retorn amarg de Marc Priego

04.11.2014 20:13

Barcelona (L.Espallargas). - Després d'estar dues setmanes fora de les llistes de convocats de Rubén García per una lesió, Marc Priego ha tornat aquest diumenge sota la porteria quadribarrada en el partit davant l'Espanyol. Un retorn, però, molt amarg pel porter andreuenc que ha encaixat sis gols en només 15 minuts.

A la setena jornada de lliga davant el Barcelona, Priego va haver de ser substituït en el minut 35 després de rebre un fort cop al cap que el va deixar inconscient sobre el terreny de joc. L'ambulància va acudir ràpidament a la ciutat esportiva Joan Gamper i se'l va endur a urgències. El porter quadribarrat, que va passar tota la nit a l'hospital, va poder tornar a casa l'endemà al matí.

No obstant això, Marc Priego no s'ha pogut entrenar amb el Sant Andreu fins el passat dijous 30 d'octubre, quan va rebre l'alta mèdica. El porter del juvenil va reaparèixer en l'entrenament del primer equip on va ser aclamat per la plantilla feliç pel seu retorn als terrenys de joc.

Durant aquestes dues jornades de lliga, Pau Otero, porter del juvenil B del Sant Andreu, ha sigut l'encarregat de defensar la porteria andreuenca. El seu rendiment ha sorprès positivament a Rubén García que ha quedat molt satisfet amb les seves actuacions. No es descarta l'opció que continuï al juvenil A com a recanvi de Marc Priego.