Retorn a la lliga

13.02.2015 11:43

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu disputarà la dotzena jornada de la Divisió d’Honor contra el Terrassa aquest dissabte (16.00.h). Per capricis del calendari l’esquadra de Javier Aznar es torna enfrontar a les egarenques després d’haver-ho fet el divendres passat a la Copa del Rei. El tècnic madrileny disposarà de les mateixes jugadores que van fer un excel·lent paper el passat cap de setmana.

Les andreuenques retornen a la competició regular després d’assolir el subcampionat en el  torneig del KO i millorar notablement el seu joc L’esquadra barcelonina és quarta a la taula i ha de seguir sumant de tres en tres per no perdre els pols al tercer classificat, el Mediterrani. Les de Sants tenen un desplaçament complicat a Can Roses on es trobaran un Rubí sempre combatiu.

El Terrassa, dirigit per Xavier Pérez, ha sumat 15 punts després d’onze jornades, actualment és el sisè a lliga i es troba a només un punt del Madrid Moscardó. Estadísticament, el Terrassa és el quart equip que millor defensa amb la veterana Ana Copado sota pals (107 gols encaixats) i el cinquè amb millor atac (97 dianes). Gemma Gutés és la waterpolista referència en la vessant ofensiva ja que ha marcat 33 dianes en onze partits, el que la converteix en la quarta màxima realitzadora de la Divisió d’Honor. Té, de fet, el mateix registre golejador que Helena Lloret.

Les d’Aznar tenen la mida pressa a les vallesanes. S’han enfrontat en tres competicions diferents i en totes les ocasions han guanyat els enfrontaments. En els dos primers el Terrassa va plantar cara i el Sant Andreu va patir per aconseguir la victòria, però en l’últim encontre les andreuenques van tenir el control en tot moment.