Renovació profunda al femení quadribarrat

19.07.2014 15:15

Barcelona (C.Borrás).- Després d’aconseguir la permanència en la darrera jornada de lliga, al femení del Sant Andreu s’estan produint diversos canvis, tant en la plantilla com en el cos tècnic. Xavi Peris, amb gran experiència al futbol femení en diversos equips de renom com el Sant Gabriel o el Levante Les Planes, serà el nou entrenador de l’equip. Juntament amb Anabel Vigara, que exercirà la funció de delegada i ajudant, intentaran situar el conjunt en posicions més elevades de la classifiicació.

La seva arribada es produeix després de la baixa de l’anterior cos tècnic, format per Toni Ocaña i Fran Santín. La seva marxa se’ls va comunicar dos mesos abans d’acabar la competició. Tot i l’acomiadament, van voler seguir al capdavant per ajudar a l’equip a mantenir-se en la categoria.

Pel que fa el vestidor, Xavi Peris està fent una renovació profunda per aconseguir “una bona pinya” de la qual pugui sortir beneficiat l’equip per treure els millors resultats possibles. D’aquesta manera, la plantilla té moltes baixes començant per les seves capitanes “Kaky” i Mar Garcia, que jugaran a l’Europa. Anglada i Anna López provaran sort al futbol sala a l’Escola Pia Nostra Senyora a Divisió d’Honor. Cabrera posa rumb a l’Estartit i Andrea Agudo i Aida Serrano marxen al Badalona. Marta Benito ajudarà al Cerdanyola a recuperar la categoria mentre que Nere deixa el futbol per motius laborals. Finalment el futur de Sil és encara incert a conseqüència de la lesió que va patir el passat mes de febrer.

D’altra banda, Júlia, Vila, Natàlia i Carla Borràs han confirmat la seva continuïtat al club per una temporada més. Amb elles s’afegiran noves jugadores com Clara Bujella (Levante Les Planes), Carla Torras (Sant Gabriel) o Mariona Masferrer, que tornarà a defensar els colors quadribarrats després d’un any d’inactivitat. A més, Alba Moreno i Laia Castilla s’incorporen des del Barcelona B.

Totes elles juntament amb altres fitxatges encara per confirmar acabaran de confeccionar la plantilla que començarà la pretemporada el proper 8 d’agost, un mes abans d’iniciar la competició.