Remuntada per continuar en ratxa

19.01.2015 14:03

Barcelona (Redacció).- El sènior de la secció del bàsquet del Sant Andreu ha donat un cop sobre la taula en imposar-se a un rival de la part noble de la taula com el Club Bàsquet Nou Barris (49-44). Els quadribarrats han superat el seu rival gràcies a una remuntada en els darrers minuts d’un emocionant enfrontament.

L'equip andreuenc ha començat molt concentrat, amb quatre punts gairebé seguits de Jose Ángel Palacios, però a poc a poc els rivals han anat entrant al partit, demostrant el perquè de la seva posició a la taula classificatòria. El primer quart ha acabat amb un lleuger avantatge visitant.

El segon quart ha estat clarament dels de Nou Barris. Els visitants han fet mal per totes les línies i han arribat a la mitja part amb un clar resultat a favor de nou punts d’avantatge.

Represa la segona meitat, el Sant Andreu ha sortit a pista amb la intenció clara de què no hi hagués més distancia al marcador. Així, han entrat de ple al partit, posant-se les piles i el públic present els ha acompanyat.

Ja a l'últim quart, amb un Marc Moya en pla estel·lar, la direcció d' Edgar Valera i una defensa molt ordenada, els andreuencs han capgirat el marcador. Clau ha estat una pilota recuperada per Albert Gasull, que ha suposat un diferència de quatre punts a dos minuts del final, els quals els locals han gestionat força bé.

Amb aquesta victòria -la tercera consecutiva- els quadribarrats confirmen el seu bon inici d'any a l'espera de tancar la primera volta la pròxima setmana, visitant el camp del Clot.