Remuntada... i pòquer de victòries

26.01.2015 00:47

Barcelona (Redacció).- Quatre de quatre, la millor ratxa des del seu debut. El sènior del Sant Andreu ha encadenat el pòquer de victòries consecutives a la pista dels Jesuïtes del Clot (46-50) i continua escalant llocs a la classificació. A l’igual que la setmana passada, una gran remuntada als minuts finals ha permès els quadribarrats aconseguir un triomf que els deixa en cinquena posició a la taula del grup 5 del campionat territorial de Barcelona.

L’inici del partit ha estat decebedor per part dels andreuencs. De fins a dotze punts s’ha aconseguit escapar el quadre martinenc però, poc a poc, l’equip ha entrat al partit. Ha anat sentint-se més còmode a la pista, ha millorat en defensa i, sobretot, en atac, i ha equilibrat les tornes assolint un igualat 22-21 al final del primer quart.

Al segon, però, de nou els Jesuïtes s’han escapat al marcador. Al Sant Andreu li ha costat mantenir el ritme però, tot i així, ha arribat al descans amb un desavantatge de només cinc punts, preocupant però no definitiu.

I menys per a un equip que ja ha demostrat aquesta temporada que llençar la tovallola no és una expressió que entri al seu diccionari. A la represa, el Sant Andreu ha pres l’accelerador. Gerard Tejedor (25 punts en total) s’ha erigit com el líder i ha comandat el joc d’un quintet que, poc a poc, ha anat retallant distàncies fins acabar el tercer quart amb només dos punts de diferència (41-39).

Tocava, però, completar la feina. I s’ha fet. El joc d’equip i el treball intens en defensa ha secat l’atac local, que tot just ha pogut anotar quatre punts en el quart decisiu. En canvi, el Sant Andreu ha millorat les seves prestacions en atac i ha superat el seu rival, assolint una diferència favorable de quatre punts quan s’ha escoltat la botzina final.

L’equip confia en poder mantenir la ratxa i assolir el repòquer de victòries la setmana vinent. El pavelló Trinitat Vella serà l’escenari (diumenge 19.00 h.) del duel enfront el Castelao.