Relleu de Timblau al capdavant del femení

09.07.2014 18:48

Barcelona (Ò.Dorado).- Jordi Timblau ha sigut destituït com a entrenador de l'equip femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu. El tècnic portava dues temporades com a màxim responsable del primer equip, però l’entitat ha decidit apostar per un relleu a la banqueta. El nou ocupant, però, encara no s’ha fet oficial

Timblau, un entrenador de la casa, va fer-se càrrec de l'equip substituint a  André Abayone al desembre del 2012. En aquell moment, era entrenador del cadet masculí i no va poder deixar escapar l'oportunitat. Llavors va signar com a entrenador del primer equip femení del club fins a final de temporada.

L'adaptació va ser sorprenent i va encadenar bons resultats. Va finalitzar la temporada 2012-13 en cinquena posició. Així es va guanyar la confiança per dirigir el vestuari una segona campanya i signar la seva renovació.

A la seva segona campanya, les noies del primer equip van superar les expectatives i van acabar en una meritòria tercera posició a la Lliga regular de la Divisió d'Honor de waterpolo femení a la campanya 2013-14. Aquesta plaça va permetre que juguessin les semifinals del play-off per al títol contra el CN Mataró i evitar el totpoderós CN Sabadell. Desgraciadament, no es va poder assolir el repte d’arribar a la final i es va posar el punt final a la temporada, després de caure en el segon partit. Malgrat la desfeta, el Sant Andreu va acabar la temporada amb la convicció d'haver fet els deures.

Els bons resultats i la bona gestió esportiva pronosticaven la seva continuïtat. Però, sorprenentment, el club li ha comunicat que no compta amb els seus serveis. Des del Sant Andreu no s’ha volgut comentar els motius de la decisió. Encara no es coneix qui serà l'encarregat de suplir la figura de Timblau, però serà qüestió de dies conèixer el nom del proper entrenador. Amb encara dos anys de contracte, el seu futur és incert.