Relleu a la banqueta del juvenil A quadribarrat

21.02.2014 13:33

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu ha anunciat el relleu a la banqueta del juvenil A del club. Així, José Alcaraz deixa de ser l’entrenador i el seu lloc l’ocuparà Rubén García, fins ara al B. Els mals resultats de les darreres jornades i la complida situació a la taula han estat els detonants de la decisió.

L’equip es troba, ara mateix, en zona de descens a Lliga Nacional. Es troba a set punts de l’equip que marca la salvació, l’Europa, quan manquen només set jornades per finalitzar la competició. Les darreres set jornades, a més, només s’ha sumat una victòria i dos empats. Des de la direcció del futbol base es considera que cal buscar un revulsiu i, per això, s’ha decidit la destitució de José Alcaraz.

El seu lloc serà ocupat pel fins ara entrenador del juvenil B. Rubén Garcia coneix el club i a tots dos conjunts de la categoria i, per tant, es considera que és l’opció més indicava perquè el relleu suposi un revulsiu sense ser cap canvi traumàtic.

García ja debutarà a la banqueta aquest diumenge. Serà, tot s’ha de dir, l’estrena més complicada possible a la categoria. El Sant Andreu visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper per intentar donar la campanada davant el líder incontestable del grup, el Barcelona.