Reis i reines d'Espanya

03.05.2015 23:51

Barcelona (P.Mitjans).- La secció de natació del Club Natació Sant Andreu s'ha proclamat campiona de la Copa d'Espanya de clubs de la Divisió de Honor 2015 – tant en categoria masculina com femenina – disputada a Gijón els dies 1, 2 i 3 de maig. El conjunt entrenat per Jordi Jou ha revalidat la doble corona aconseguida la temporada passada a la mateixa localitat asturiana i situa el Sant Andreu com un dels clubs més llorejats del panorama estatal.

L’equip absolut andreuenc ha liderat la Copa d’Espanya en piscina de 50 metres de principi a fi. Ja des de la primera de les tres jornades, la vintena de nedadors i nedadores del Sant Andreu encapçalaven la classificació. Les bones sensacions i els bons registres d'esportistes com, Laura Gálvez, Sandra Garcia, Àfrica Zamorano, Mario Navea, Juanjo Garcia o Arnau Rovira han permès endur-se el campionat cap a Barcelona.

L'equip masculí ha acabat amb 554,5 punts, seguit del CDN Bidasoa XXI amb 466 punts i del Real Canoe amb 453. En competició femenina, les noies han aconseguit un registre de 569 unitats. El Canoe ha quedat segon amb 507 punts i tercer el CN Terrassa amb 415. Un doblet que permet al Sant Andreu continuar liderant la Divisió d'Honor espanyola de natació.