Recurs per la segona groga a Nuha

08.09.2014 20:56

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu presentarà recurs per intentar que el comitè de competició retiri la segona targeta groga que el davanter Nuha va veure durant el partit contra L’Hospitalet i que va suposar l’expulsió. Des del club s’entén que l’amonestació va ser fruit d’un error d’apreciació de l’àrbitre, Varón Aceitón, i es confia que, si s’accepta l’escrit, no se sancioni al jugador.

Nuha va veure la primera targeta al primer temps per una entrada a un rival. Ja aquesta amonestació es pot considerar rigorosa perquè anava a jugar la pilota. Encara més injusta, però, va ser la segona. El davanter quadribarrat es trobava totalment desequilibrat després d’una empenta del seu marcador i, de fet, estava caient a terra quan la pilota, que baixava després d’un primer toc del defensor, li va picar al braç que tenia estès.

Varón Aceitón, però, no ho va entendre així. La seva interpretació és que el jugador andreuenc va tocar l’esfèrica voluntàriament. De fet, així ho indica en l’acta arbitral on escriu que “va jugar el baló amb la ma, de forma intencionada, tractant d’enganyar-me”.

Les imatges de televisió, presses a més des de diferents càmeres ja que el partit era retransmès en directe per Esports 3, evidencien l’error del col·legiat. Es pot apreciar perfectament com Nuha toca la pilota quan es troba desequilibrat, fet que desmunta la possible intencionalitat.

A això s’aferrarà el club en el recurs que el comitè de competició haurà d’estudiar el proper dimecres. Serà llavors quan se sàpiga si es retira o no l’amonestació. Si no s’acceptés el recurs, el jugador seria sancionat per un partit i, per tant, es perdria el duel del diumenge al camp del Badalona.