Recuperar la moral contra el novell de la categoria

28.11.2014 12:49

Barcelona (P.Mitjans).- L'equip masculí del Club Natació Sant Andreu no està passant pel millor moment de la temporada. La contundent derrota a la piscina del Natació Terrassa – per 15 gols a 7 – deixa el conjunt de Xavier Julià amb una sensació agredolça. Per una banda, es manté en la vuitena plaça, la última que dóna accés al play-off  de lliga. Per l'altra, només ha sumat 8 punts dels 21 possibles. Dissabte però, els andreuencs tenen l'oportunitat de recuperar la moral contra el recent ascendit, el Club Natació Poble Nou-Enginyers.

Tot i ser novell en la categoria, el Poble-Nou ha registrat un millor inici de lliga que el Sant Andreu en quant a resultats classificatoris. Els de Jordi Hidalgo sumen un punt més que els andreuencs i ocupen la setena posició de la Divisió d'Honor. Nou unitats però, que han aconseguit en els últims tres enfrontaments i contra els cuers de la categoria; el Concepción Ciudad Lineal, el Waterpolo Navarra i el Natació Catalunya.

Així doncs, tots dos equips arriben amb dinàmiques oposades al duel. Mentre que els de Sant Andreu han sumat un únic empat en els últims tres partits, els de Poble Nou compten els enfrontaments per victòries. La recuperació andreuenca passa per tornar a fer de la Pere Serrat un fortí; en aquesta temporada, els nedadors de Julià encara no han aconseguit sumar una victòria davant l'afició.

L'última vegada que el Natació Sant Andreu i el Poble Nou-Enginyers es van veure les cares va ser en la fase prèvia de la Copa Catalunya de la temporada passada. En l'anada i a la Pere Serrat, els de Xavier Julià van aconseguir la victòria per un ajustat 10 a 11. A la tornada però, els d'Hidalgo van capgirar l'eliminatòria i, amb un resultat de 10 gols a 8, van superar el Sant Andreu i el van deixar fóra de la competició a la primera de canvi.

L'encontre corresponent a la vuitena jornada de la Divisió d'Honor masculina entre el Club Natació Sant Andreu i el Club Natació Poble Nou-Enginyers es disputarà dissabte a les 16h a la piscina Pere Serrat de Barcelona.