Rebuda especial als jugadors

29.01.2014 19:19

Barcelona (G.Pérez).- El partit del proper diumenge contra el Reus es clau per a les aspiracions del Sant Andreu. Tot el que no sigui sumar els tres punts pot complicar, i molt, la situació de l’equip a la taula. L’afició n’és conscient de la importància del duel i, per això, vol animar al màxim els jugadors. La penya La Prèvia ha convocat els seguidors a fer una rebuda especial als futbolistes.

Així, i com està difonent l’entitat mitjançant les xarxes socials, la convocatòria oficial és a les deu del matí a la sortida del pàrquing del Narcís Sala. La crida es fa a “socis, seguidors, previers i qualsevol andreuenc que vulgui col·labora”. L’objectiu, apunten, és “unir forces” i fer “una rebuda a la porta de l’aparcament per donar ànim i aler als nostres jugadors i cos tècnic segons vagin entrant al camp”. I és que, s’expressa la convicció que “aquest partit, tots plegats, el guanyem”.

La Prèvia és una de les penyes més actives del Sant Andreu. Present a tots els partits al Narcís Sala, se situa al lateral, habitualment al costat de l’assistent d’aquella banda. També participen en molts desplaçaments. Els seus membres es caracteritzen per donar un ànim constant a l’equip i, per això, és especialment significatiu que hagin optat per tirar endavant aquesta convocatòria. I no els falta raó. Un triomf davant el Reus podria ajudar a l’equip a situar-se a la zona tranquil·la i, en canvi, un mal resultat el podria apropar de forma preocupant a la zona perillosa de la classificació.