Reacció necessària a Mataró

12.12.2014 22:24

Barcelona(G.Adalid).- El conjunt masculí del Club Natació Sant Andreu busca trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives a Mataró, un equip que suma quatre triomfs seguits. Xavier Julià recupera tots els seus jugadors i tot apunta que Ramon Santís serà el porter titular.

Els andreuencs necessiten guanyar demà per posar fi al malson de les dues jornades anteriors. Podrien perdre la vuitena plaça si no aconsegueixen un resultat favorable al Maresme. El Barcelona,el novè classificat, rep la visita del cuer a la Nova Escullera i per tant és molt probable que els waterpolistes Toni Esteller sumin els tres punts.

Els mataronins són cinquens a la taula classificatòria amb 15 punts, a tres del Canoe. A més, són tercer conjunt més anotador amb 78 dianes i el francès Mehdi Marzouki és el màxim realitzador amb 24 gols.

Els homes dirigits per Albert Fernández encadenen quatre victòries consecutives. L’últim triomf va ser enfront Navarra (5-14). Els navarresos van sortir valents a l’inici i van emportar-se el primer parcial però a partir del segon quart els del Maresme van entrar a l’enfrontament i no van deixar escapar els tres punts.

Els antecedents de la temporada passada són favorables al Mataró Quadis. En primer enfrontament el Mataró va vèncer per la mínima als andreuencs a la seva piscina (8-9) i a la Pere Serrat van empatar a 7.

El partit entre el Centre Natació Mataró i Club Natació Sant Andreu es disputarà demà a les sis de la tarda a la piscina del Sorrall en comptes de la Josep Serra, perquè les instal·lacions que habitualment utilitzen els mataronins s’estan efectuant obres de manteniment.