Quim Araujo s’acomiada del Sant Andreu

22.05.2014 18:33

Barcelona (T.Martínez/G.Pérez) El jugador del Sant Andreu, Quim Araujo, ha fet oficial que no renovarà el seu contracte amb el club andreuenc. Araujo ha anunciat a les xarxes socials, tant Twitter com Facebook, que deixa el Sant Andreu després de tres temporades vestint la samarreta quadribarrada.

El Mago, que va arribar l’any 2011 de la mà de Piti Belmonte provinent de la Montanyesa, marxa després d’un any en el qual ha perdut protagonisme al club andreuenc. Especialment amb l’arribada de Martí Cifuentes, ja que Araujo no va participar en cap de les últimes 5 jornades de lliga de fet no va anar ni conovcat-, quan el conjunt andreuenc es jugava la permanència.Després d'aquestes absències, i un cop confirmada la continuïtat de l'entrenador, tot feia preveure aquest desenllaç, com així s'ha confirmat.

Tot i així, Araujo ha demostrat que és un futbolista molt vàlid per a la Segona B. Ha jugat en diverses posicions: davanter, mitjapunta, extrem i fins i tot al doble pivot amb Patxi Salinas, i ha aportat gols en les tres temporades que ha jugat a Sant Andreu. Va ser el màxim golejador andreuenc a la Copa Federació (10 dianes) i aquest any va poder fer realitat un dels seus somnis: jugar a l’estadi de l’Atlético de Madrid, club del qual és seguidor. En total, ha disputat 125 partits oficials amb la samarreta quadribarrada (108 en lliga i 17 en copes -ja sigui la del Rei o la de la Federació). Ha marcat 25 gols, 15 en el campionat de la regularitat i 10 en les competicions d'eliminatòries.

Via Facebook, Araujo ha volgut agrair als seguidors "l'estima que he rebut des del primer dia" i el fet d'haver estat "partíceps de grans experiències". El jugador ha assegurar emportar-se "bons records del club i de tota la família andreuenca".