Que no sigui la darrera final

28.03.2015 16:09

Barcelona (G.Pérez).- El Narcís Sala acull aquest diumenge la primera de les vuit finals que, si tot va bé, li esperen al Sant Andreu. Això sí, en cas de no guanyar ben bé podria ser la darrera perquè les ja complicades opcions de permanència passarien poc menys que per un miracle. Els quadribarrats reben a un rival directe com el Cornellà, que està a quatre punts de diferència i, per tant, no val altre resultat que no sigui derrotar-lo.

A manca de vuit jornades per al final del campionat, la salvació s’ha posat molt cara. L’equip, a més, sembla enfonsa després d’haver sumat quatre doloroses derrotes consecutives. Si es vol mantenir opcions de permanència, s’ha de trencar ja aquesta dinàmica negativa i guanyar. I fer-ho davant un rival directe com el Cornellà permetria, tot s’ha de dir, albirar un panorama si bé complicat, encara amb certes esperances. Tot passa, inevitablement, per no tornar a fallar al Narcís Sala. Ni aquest diumenge ni en els altres tres duels que resten per disputar.

“Hem comés molts errors i ara queda menys camí i menys possibilitats d’equivocar-se. A casa no podem deixar escapar més punts”. Així de contundent es mostra el tècnic, Miquel Álvarez, que, però, ha  volgut, en declaracions a BTV, donar un motiu per a l’optimisme. “L’equip en el dia a dia treballa de forma sensacional”, assegura, però lamenta que, després, durant els partits, “hi ha pressió perquè el jugador vol guanyar i veu que ni surten les coses”. Malgrat això, afirma que “si es trasllada el que es fa als entrenaments al camp tenim moltes opcions de guanyar”.

Álvarez no podrà comptar amb els lesionats Borreda i Víctor –operat de fet aquest divendres-, tots dos ja sense fitxa en ser de llarga durada. A ells s’hi afegeix Carroza, un dels jugadors que arrossegaven molèsties. El futbolista no s’ha recuperat del cop a les cervicals que va rebre durant el duel de fa dos setmanes enfront l’Olot. En canvi, entren a la convocatòria Calderón, Lucas Viale i el seu germà Juanma.

El Cornellà, de la seva banda, arriba al Narcís Sala també necessitat però amb la moral que dóna haver puntuat contra el Nàstic. Jordi Roger, renovat aquesta setmana per una temporada més passi el que passi al final d’aquesta lliga, té les baixes per sanció d’Israel i per lesió d’Íñigo i Pep. Tornarà a la convocatòria Mario, després d’un partit de suspensió. A la plantilla figuren vells coneguts de l’afició andreuenca com Pelegrí, Sergi Gómez, Boniquet i, especialment, Dani Martí que, aquest cop sí, podrà jugar contra l’equip del qual va ser capità vàries temporades.

La prèvia

Les dades del rival

Cornella 2014-15.doc (70 kB)

Cornellà en PDF