Quan es comença malament...

15.10.2014 15:08

Barcelona (C.Borrás).- El femení quadribarrat no va poder guanyar per segona jornada consecutiva i va caure a domicili contra l’Igualada (2-0). Les noies de Xavi Peris, que anaven molt motivades i conscienciades de la importància de la victòria van, anar a remolc tot el partit després d’encaixar el primer gol als 30 segons de partit.

Les coses no van començar bé per les quadribarrades, ja que poc després de posar la pilota en joc l’Igualada es va avançar amb una pilota a Mariona, que va guanyar l’esquena a les centrals i va superar Sònia amb una vaselina. Amb el gol, el Sant Andreu veia com, de nou, es posava per darrera en el marcador i havia de remuntar.

Tot i mantenir el domini de la pilota i fer-se amb el control del duel, les visitants no van aconseguir arribar amb claredat a la porteria de Noèlia. Algun avís a partir de jugades a pilota parada va posar en compromisos a la defensa igualadina, que no es complicava enviant la pilota a fora. Per tal de mantenir el resultat, les locals van buscar jugades al contraatac i gràcies al llarg desplaçament de la portera intentaven arribar a l’àrea visitant.

Passat l’equador, el Sant Andreu es va apropar amb més claredat i Carla Sagré va tenir el gol a les seves botes després d’una centrada de Marta Zaragoza a la qual no va arribar per ben poc. Sense gaires ocasions més s’arribava a la fi dels primers 45 minuts.

A la represa, les noies de Xavi Peris van sortir amb l’objectiu de remuntar el partit pressionant la sortida de pilota local i provant xuts des de lluny per sorprendre la portera igualadina. Laia Castilla, a la sortida d’un córner, va fer un gran llançament però la pilota va sortir fregant el travesser.

L’ocasió més clara del partit la va tenir Marlene en un u contra u amb la portera, però la seva rematada va sortir fora quan ja ho tenia tot de cara per marcar. A mesura que acabava el temps les qudribarrades ho intentaven amb més ganes però el gol no arribava.

Quan semblava que ja estava tot dit, l’Igualada va sentenciar el partit en la sortida d’un córner que Elena va rematar després d’un rebot. D’aquesta manera, el Sant Andreu va sumar la tercera derrota de la temporada i ocupa la desena posició de la taula amb 6 punts. La propera jornada s’enfrontaran al Seagull.

Fitxa tècnica

Igualada: Noelia, Araceli, Sara Bergadà (Janet Mendoza, 83’), Carla Navarro, Ari (Marta Cuà, 73’), Jèssica Pablos, Judit Pablos (Elena Alert, 83’), Míriam, Stefany, Mariona Marsal i Marina Salanova (Nuria, 73’).

Sant Andreu: Sònia, Eybis (Vila, 63’), Gemma (Laia Martínez, 76’), Marta Zaragoza, Muka (Carla Torras, 76’), , Ines, Carla Borràs (Marlene, 63’), Laia Castilla, Anna Llaona, Carla Sagré i Michelle.

Àrbitre: José Barrera.

Gols: 1-0, Mariona Masferrer (1’). 2-0, Elena Alert (90’).