Prova de nivell per al Sant Andreu

07.11.2014 14:43

Barcelona (P.Mitjans).- Les noies del Club Natació Sant Andreu disputen aquest dissabte un dels partits, a priori, més difícils de la temporada. Visiten la piscina del Club Natació Mataró, vigent subcampió de la Divisió d’Honor i de la Copa de la Reina. Es tracta, doncs, d’una prova de nivell per veure l’estat en què es troben les waterpolistes de Javier Aznar després de tres jornades de competició.

El Sant Andreu arriba a l’encontre un esgraó per sobre de les mataronines. Les andreuenques son﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ que les mataronines. Les andreuenques ssrpres de la Divisinseguirt el Real Canoe a la seva piscina els ha ón terceres a la classificació amb set punts, havent sumat dues victòries i un empat. Mentrestant, les del Maresme ocupen una posició menys amb un punt menys. La derrota en la primera jornada contra el totpoderós Sabadell – tot i així, cal destacar l’estreta diferència al marcador; 12 gols a 9 –  les situa en aquesta quarta posició.

Tots dos equips però, venen de guanyar els respectius compromisos de la jornada anterior. Les de Javier Aznar van superar per 10 gols a 7 el Terrassa en un partit que les andreuenques van sentenciar abans del descans en firmar un parcial de 7-2. Per la seva banda, les nedadores dirigides per Florín Cosmin van guanyar amb solvència el seu enfrontament en derrotar el Madrid Moscardó per 3 gols a 11 a domicili.

Els precedents de la campanya anterior són favorables a les mataronines després d’endur-se tres dels quatre duels que van disputar-se. En la fase regular, cadascú dels conjunts va guanyar l’enfrontament que jugava de local. En canvi, en les semifinals del play-off de lliga, el Mataró va passar per sobre el Sant Andreu en l’anada a la Pere Serrat i també en la tornada.

El matx entre el Mataró i el Sant Andreu tindrà lloc dissabte a les 12:45h del migdia a la piscina Joan Serra de la capital del Maresme.