Prova de foc a la recuperació

15.03.2014 15:11

Barcelona (G.Pérez).- Victòria davant el Villarreal B i empat al camp de l’Huracán. El Sant Andreu sembla haver iniciat una tímida recuperació que dóna esperances de cara a la recta final de la temporada. El Lleida Esportiu, un clar aspirant a disputar la promoció d’ascens, posarà a prova aquest diumenge la millora quadribarrada. Un test complicat on el factor camp s’albira com un dels punts que ha de saber aprofitar els de Martí Cifuentes.

Queden, amb el d’aquest diumenge, nou partits, nou jornades, 27 punts en joc. Quatre duels al Narcís Sala, cinc a fora. I alguns d’ells claus com els tres de consecutius que, a partir de la setmana vinent, encadenarà el Sant Andreu amb rivals de la part baixa (Prat, Espanyol B i Constància). Abans, però, arriba un ‘coco’. El Lleida Esportiu encadenava, fins la setmana passada, més de mitja volta invicte. El filia ‘periquito’ va donar la sorpresa i va posar fir a la ratxa. Per tant, els de la Terra Ferma arribaran ferits i amb necessitat de sumar punts per oblidar la derrota.

Després d’uns primer partits titubejants, Cifuentes veu com els seus jugadors comencen a assimilar conceptes, a recuperar moral i a millorar joc. Falta refermar-ho amb resultats. Amarrar els punts a casa pot ser una de les claus de la lluita per la salvació i, per això, en el duel enfront el Lleida no es renuncia a res. Aprofitar el terreny de joc de gespa artificial, ben diferent del Camp d’Esports, pot ser un punt a favor davant un dels millors equips defensivament parlant del grup.

Pel que fa a baixes, Cifuentes no pot comptar amb Didac, que estarà ja fora de les convocatòries fins final de temporada, i Xavi Jiménez, amb problemes físics. Són les úniques absències obligades. Fora de la llista han quedat Jilmar, Víctor i Albarrán. De la seva banda, el Lleida arribarà al Narcís Sala sense poder comptar amb Osado, també lesionat de gravetat. Tampoc hi serà el lateral esquerre titular, Raül Fuster.

Des de la directiva del Sant Andreu s’ha apostat per aconseguir la millor entrada possible. S’ha repetit, a l’igual que fa dues setmanes, la promoció que permet a cada soci retirar una invitació de forma gratuïta. I és que es considera que el calor de la graderia pot ser un altre punt clau en un dels duels més complicats que li queden al conjunt quadribarrat en la seva lluita per la permanència.  

Les dades del rival:

Lleida 2013-14.DOC (66,5 kB)

LLEIDA ESPORTIU 2013-14.pdf (3,4 MB)