Prohibit fallar de nou davant un rival directe

17.01.2014 14:32

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu disputarà aquest dissabte el primer partit de l’any a la piscina Pere Serrat enfront un rival directe en la lluita pel play-off com és el Catalunya. Després de l’ensopegada de la setmana passada, els nois de Xavi Julià no poden tornar a fallar davant un rival directe si no volen allunyar-se en excés de la quarta plaça.

El combinat masculí afronta l’onzena jornada de la Divisió d’Honor com a vuitè classificat després de perdre la setmana passada amb el CE Mediterrani per 8 gols a 6. En el primer partit de l’any els de Julià no van mantenir la regularitat necessària en els compassos clau de l’encontre i quan van voler reaccionar ja era massa tard per capgirar la situació.

El rival de dissabte, el CN Catalunya, es troba en una posició per sobre dels andreuencs però amb els mateixos punts, tretze. No obstant, els homes de Tato Garcia visiten la Piscina Pere Serrat amb un objectiu clar: tornar-hi el mes de febrer per disputar la Copa. En l’hipotètic cas de victòria, el conjunt gracienc asseguraria la classificació matemàtica per jugar el torneig. Per la seva part, el Sant Andreu ja té el bitllet a la butxaca per aquesta competició perquè és l’amfitrió.

El partit començar a quatre de la tarda. Des d’Esports RTV us mantindrem puntualment informats de com es desenvolupi el duel.

El femení, davant un rival ferit

En l’altre duel del cap de setmana, el femení del CN Sant Andreu rep la visita del Waterpolo Dos Hermanas. El conjunt andalús, desè classificat i a set punts del Sant Andreu, arriba a Barcelona amb la intenció de millorar la imatge que van mostrar la jornada anterior contra les reines del waterpolo actual, les jugadores del CN Sabadell. L’equip sevillà va perdre per 39 gols a 1 en la derrota més contundent del que portem de campionat.

D’aquesta manera, les andreuenques intentaran sumar la primera victòria de l’any davant la seva afició per continuar en les posicions capdavanteres de la classificació i reafirmar així, el gran inici de temporada que ha fet fins el moment. El partit començar a les 17.30 h.