Primera semifinal: Atletic Barceloneta – Canoe Isostar

07.03.2014 18:37

Barcelona (C.Borràs).-L’Atletic Barceloneta s’ha imposat amb contundència a l'Isostar Canoe en el segon partit de quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo celebrat a la piscina Pere Serrat. Amb un avantatge de 16 gols al marcador, s’ha vist una gran diferència entre els dos equips que han començat amb molta intensistat i gols en els primers compassos de joc.

Només transcorreguts quatre minuts després del inici del duel, ja s’havien vist quatre gols al marcador, dos per cada equip. Aquesta efectivitat l’ha mantingut pel conjunt local fins al final del partit, mentre que el Canoe, disminuint poc a poc en quant a intensitat i estat físic no ha pogut oposar resistència al monòleg mariner.

Poc a poc anaven sumant gols, sobretot a mans de Nemanja Ubovic i Felipe Perone que han acabat amb quatre dianes tots dos. Això ha fet que s'hagi arribat a la mitja part amb una diferència de vuit al marcador. Amb aquest avantatge, el partit estava pràcticament sentenciat. Tot i això, el Canoe ha intentat no abaixar els braços i seguir amb les premisses donades pel seu entrenador, Javier Càceres. Els gols, però, seguien arribant, fins a una diferència màxima d’onze.

A la segona meitat, el guió ha estat el mateix, amb triangulacions molt ràpides per part del Barcelona que el Canoe no aconseguia aturar. Poc a poc, el joc s’ha anat fent menys vistós a causa de la falta d’intensitat per part d’ambdós conjunts.

Amb aquesta victòria, el Atlètic Barcelona segueix amb la imbatibilitat tant a la lliga regular com a la copa del KO i accedeix a semifinals, on s’hi trobarà amb el classificat de l’anterior eliminatòria, el Mataró Quadis, segon en la competició regular.

Fitxa tècnica

Piscina: Pere Serrats

Atlètic Barceloneta (21): Daniel Lopez, Balazs Sziranyi (3), Felipe Perrone (4), Alberto Munarriz (1), Joshua Monpeat (1), Marc Miguell (1), Marc Roca (1),Gonzalo Echrnique (2), Nemanja Ubovic (4), Francisco Fernandez, Ruben de Lera (2), Marko Petkovic (2).

 

Real Canoe (5): Eduardo Lorrio, Francisco Barba, Rafael Fernandez (1), Bruno Navajas Adrián Abad, Fernando Carpena, Alberto Barroso (1), Álvaro Romero, Víctor Guitiérrez (2), Alejandro Bustos, Mario García, Javier Bustos (1), David Alcon.         

 

Parcials: ( 7-2 / 5-1 / 5-2 / 4-0 ) Total: 21-5