Primera final superada amb més ofici que joc

05.05.2015 14:33

Barcelona (Redacció).- No jugar-se res no significa que no es tingui orgull. Això és el que ha demostrat l'AECS Ramon Llull en la seva visita al Sant Andreu. Ha fet patir de valent un Sant Andreu més gris que mai. Tot i les dificultats, l'equip quadribarrat va aconseguir tancar una victòria que manté intactes les seves opcions d'ascens (49-42).

Des del primer moment ja s'ha vist que el partit no seria fàcil i que, a més, els andreuencs no tenien el seu millor dia. El quart inicial ha estat marcat per un ritme lent i pel poc encert ofensiu per part de tots dos conjunts. Al final, això s'ha reflectit de forma clara en un marcador escarransit (7-5).

Al segon període, hi ha hagut una petita millora. Lleugera, això sí. Cada punt ha continuat costant un munt davant unes defenses espartanes. El Sant Andreu, però, ha estat una mica més encertat que el Ramon Llull i ha aconseguit marxar al descans amb una diferència de sis punts (23-17).

A la repressa, la defensa quadribarrada ha fet un pas endavant. Aquesta millora ha estat clau per fer valer els pocs punts que ha anotat un atac no gaire encertat. De fet, la majroia de punts s'han anotat gràcies a contrcops que han permès disposar de més aire a l'lelectrònic. .

Al definitiu quart, tocava no tirar pel terra la feina. L'equip ha gestionat l'avantatge en un partit, en resum, força rocós i on ha tocat tirar de paciència i ofici per aconseguir una victòria clau per mantenir viu el somni.
Ara queden dos partits de lliga que són autèntiques finals. La primera aquest diumenge a la pista del Nou Barris (18:15 h.), rival directe en la lluita per l'ascens. Guanyar totes dues permetria els andreuencs accedir a la segona posició.