Primera derrota d’un Sant Andreu sense gol

14.09.2014 23:05

Badalona (L.Espallargas).- El Sant Andreu no ha pogut superar el Badalona que s'ha imposat per 1 a 0 gràcies un gol de Manu Balda després d’una genialitat d’Abraham a la segona meitat després d’una gran acció individual d’Abraham. D'aquesta manera, el quadribarrats, que han notat l’absència de Nuha, han encaixat la primera derrota en lliga.

En els primers minuts de partit, el Sant Andreu s'ha vist obligat a adaptar el seu estil de joc a les dimensions reduïdes del camp. S'han produït varies arribades a totes dues porteries però sense acabar generat cap oportunitat de perill per part de cap dels dos conjunts. Els escapulats, però, han estat els dominadors i han posat en més problemes la defensa visitant.

El Badalona ho ha intentat diverses vegades per mitjà d'Abraham, un dels homes més actius de tot el partit, però no ha pogut superar en cap ocasió a Morales. L'ocasió més perillosa del Sant Andreu, per la seva banda, ha vingut de peus de Bruno. Ton Alcover, des de tres quarts de camp, ha penjat una pilota a l'interior de l'àrea penal que Juanma Viale ha rematat cap al punt de penal. Bruno Vinicius ha pogut controlar l'esfèrica i rematar a porteria. Una magnífica aturada de Marcos, però, ha evitat el gol.

La segona meitat ha continuat sent molt disputada entre escapulats i quadribarrats. Aquest continu contacte entre els dos conjunts ha provocat que l'àrbitre del partit, Leo Ollo, hagi hagut d'amonestar a nombrosos jugadors dels dos conjunts.

El Sant Andreu, però, ha aconseguit adaptar-se millor al camp. De fet, per moments ha controlat el partit i ha tingut bones aproximacions a l’àrea, però sense acabar de trobar la rematada definitiva. I, quan més control semblava tenir el quadre andreuenc, ha arribat el gerro d’aigua freda.

Al minut 66, una magnífica jugada d'Abraham ha permès que el Badalona s'avancés en el marcador. Després de controlar una forta pilotada des del mig camp, el davanter escapulat, envoltat de jugadors del Sant Andreu, ha realitzat un magnífic regat que li ha permès anar-se'n per línia de fons i posar la pilota a l'interior de la petita on Manu Balda ha l’ha introduït al fons de la xarxa.

Amb l'avantatge en el marcador, el Badalona ha endarrerit posicions i el Sant Andreu ha sortit a l'atac. La pissarra de Piti s'ha modificat per intentar trobar alguna solució –fins i tot fent incorporar Azparren a l’atac per guanyar potencial aeri i també donant entrada a homes d’atac com Guzmán, Felipe i Víctor-. Els escapultats, però, han fet valer el seu coneixement del camp, el seu excel·lent posicionament i les mides reduïdes del terreny de joc per defensar-se amb molt d’ordre. Tant que han arribat a desesperar algun dels jugadors andreuencs, com ara Jefferson, que ha vist la vermella directa en donar un cop a un rival. Al  temps de descompte, el bombardeig de pilotes a l’àrea de Marcos ha estat intens, però era massa tard ja per canviar el signe del partit.

Fitxa tècnica

Camp: Mpal. Pomar. 400 espectadors.

Badalona: Marcos, Oscar Sierra, Fran Grima (Lulu, 55’), Amantini, Bermudo, Prior, Manu Balda, Toni Lao, Matamala (Joan Grasa, 63’), Raul Torres (Esteve, 82’)  i Abraham.

Sant Andreu: Morales, Llamas, Jefferson, Viale (Victor, 80’), Azparren, Lucas, Ton Alcover, Ibon (Guzmán, 71’), Calderón, Puerto (Felipe, 88’) i Bruno.

Àrbitre:  Leo Ollo (navarrès). T.G.: Fran Grima, Raul Torres, Oscar Sierra, Abraham, Bermudo, Toni Lao / Llamas, Viale, Ton Alcover, Lucas, Calderón i Jefferson. T.V.: Jefferson (89’).

Gol: 1-0 Manu Balda (66').