Primera derrota del 2015 a la pista Cristina Clota

02.03.2015 17:25

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congrés ha vist frenada la ratxa de més de tres mesos sense perdre com a local després de perdre contra el Club Hoquei Alpicat (3-5). Els groc-i-negres han vist com els visitants s'avançaven amb tres dianes en els primers compassos i, tot i empatar el matx a la segona meitat, els lleidatans han anotat dos gols més que han sentenciat l'encontre. Un resultat que suposa la primera derrota del 2015 a la pista Cristina Clota.

Els nois d'August de Nóbregas han saltat a la pista amb una marxa menys que el seu rival. Un fet que ha aprofitat l'Alpicat per agafar les regnes del joc i inquietar la porteria local amb diversos contraatacs i xuts llunyans. La intensitat visitant – donada necessitat de puntuar – s'ha vist recompensada amb tres gols consecutius en els deu primers minuts. Abans d'arribar al descans però, el Patí Congrés ha mostrar una altra imatge i ha retallat distàncies amb dos gols de Palomeras.

A la represa, els locals han pres nota de la primera part i han saltat al terreny de joc conscients que tocava remuntar. Així, en una jugada de contraatac Mitjans ha fet pujar el 3-3 que tornava a igualar el matx. A partir d'aquest moment, tots dos equips han disposat d'ocasions per avançar-se però han estat els lleidatans els més encertats de cara a porteria. Amb dos gols han decantat la balança i han aguantat l'envestida local fins al final.

Una derrota que deixa al Club Patí Congrés en una tranquil·la setena posició, a tres punts de la quarta posició i a dotze del descens directe que el marca el CH Caldes. Un Caldes que serà el següent rival dels groc-i-negres el proper divendres al vespre.