Primer test de nivell per al Sant Andreu

15.09.2014 22:22

Barcelona (G.Adalid).- L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu disputarà aquest dimarts l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya contra el Sabadell a la Pere Serrat (20.45 h.). Tots dos conjunts van superar amb solvència la fase prèvia contra rivals que no militen a Divisió d’Honor. Serà el primer test de nivell de la temporada per als andreuencs, que miraran d’arribar a la fase final de la competició.

El conjunt dirigit per Xavier Julià va completar amb bona nota els dos primers partits oficials de la temporada. Tots dos van acabar amb golejada enfront el Molins de Rei. El tècnic andreuenc ha elogiat el bon treball dels seus jugadors, en concret ha destacat Lucas Duric. “És un jugador que dona un gran poder ofensiu, un boia de dos metres que impressiona als rivals i és força efectiu ofensivament”, ha comentat el tècnic del Sant Andreu.

De la seva banda, els vallesans van passar per sobre del Premià. Amb el 4-23 de l’anada ja havien deixat sentenciada l’eliminatòria. En la tornada, el Sabadell no va baixar el ritme i va guanyar per un contundent 25-1. El nou projecte de Salvador Gómez presenta cinc cares noves: Abraham Alcaide (CN Terrassa), Sergi Cabanas (Atlètic Barceloneta), Alex Bustos, Javier Bustos i Alberto Barroso (Canoe-Isostar).

Es preveu una eliminatòria equilibrada, probablement la més igualada dels quarts de la Copa Catalunya. El Sant Andreu va quedar setè la passada campanya mentre que el Sabadell va assolir la cinquena posició. En els enfrontaments directes, una victòria, i en tots dos casos per la mínima per a cada equip. 8-7 a la Pere Serrat i 12-11 al Vallès.  

A quarts de final de la Copa Catalunya és el moment que entren en escena els quatre cap de sèrie de la competició: els equips que van disputar el play off de la Divisió Honor la temporada passada. Per tant, a partir d’ara s’esperen grans partits de waterpolo abans de l’inici de la lliga.