Primer test al Sagnier

25.07.2014 20:28

Barcelona (G.Pérez).- Ha arribat el dia. El nou Sant Andreu de Pere Belmonte ‘Piti’ a la banqueta i de Dinorah da Silva com a màxima accionista disputarà el seu primer partit. Serà un amistós aquest dissabte a la tarda (19.30 h.), al municipal Sagnier, enfront El Prat.

Després de tot just una setmana i mitja d’entrenaments, la plantilla andreuenca oferirà els seus primers minuts de joc. Un rival de Tercera Divisió, cridat a lluitar a la part alta per mirar de recuperar la Segona B perduda la temporada passada, serà una bona pedra de toc per comprovar l’evolució dels quadribarrats, tot i que, cal tenir en compte, la plantilla encara s’ha de completar.

I és que, per ara, només hi ha confirmats 16 jugadors de la primera plantilla: els renovats Morales, Manu, Carroza, Ibon, Alcover, Jilmar, Xavi Jiménez, Azparren, Guzmán i Víctor més els sis fitxatges tancats fins ara: Lucas Viale, Juanma Viale, Adrià Borreda, Puerto, Llamas i Calderón. Al partit també es preveu la participació dels juvenils que s’estan entrenant amb el primer equip així com els quatre jugadors a prova: Jefferson, Arthur, Felipe i Leal. Serà, per a ells, una bona oportunitat de mirar de convèncer ‘Piti’.

Precisament, un dels problemes que pot tenir l’entrenador andreuenc a l’hora de confeccionar els equips –segurament seran dos de diferents els que disputin cada part del partit-, és que la plantilla encara no disposa de cap davanter nat. El cos tècnic, al que s’ha incorporat com a segon Albert Puigdollers, continua treballant per mirar de completar l’equip i, sobretot, de cobrir la punta d’atac amb garanties.

Després del partit del Prat, el següent compromís dels quadribarrats, també amistós, serà força especial. Es disputarà el proper dimecres, a partir de les 20.00 h. Al Narcís Sala. Serà després de la presentació -19.00 h- davant l’afició i, a més, es recuperarà el Memorial Narcís Sala en homenatge a qui fou el president més important de la història del Sant Andreu.