Primer examen de la temporada

09.09.2014 23:14

Barcelona (G.Adalid).- L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu debutarà aquest dimecres a la Copa Catalunya a les instal·lacions del Club Natació Molins de Rei (20.45 h). Serà la primera prova de competició pels andreuencs i servirà per avaluar les virtuts i les mancances de l’equip.

Els barcelonins parteixen com a favorits davant el conjunt del Baix Llobregat, que milita a la Primera Divisió, on va quedar tercer classificat la passada temporada, però hauran de superar la dificultat de ser un grup encara poc rodat. El nou projecte de Xavier Julià presenta cinc cares noves: Aleix Badia (Poblenou- Enginyers), Jaime Peiró (Helios), Eric Fernàndez (Barcelona) i els dos eslovacs Samuel Balaz i Lukas Durick.

El tècnic andreuenc veu amb bons ulls participar en aquest torneig abans de començar la lliga. “La Copa Catalunya es la primera competició oficial que juguem i això ens permet anar agafant ritme abans de l’inici del campionat regular”, ha comentat. A banda, el tècnic te molt clar quin és l’objectiu d’aquest trofeu. “Com més partits disputem millor, l’equip necessita minuts per acabar de cohesionar-se”, ha remarcat. Després de dues setmanes des de l’inici de la pretemporada, l’entrenador andreuenc afirma sentir-se “content de com estan entrenant els meus jugadors; tots hi posen moltes ganes”.

Aquesta competició va deixar un mal sabor de boca als andreuencs la temporada passada ja que van caure eliminats a la fase prèvia pel Poblenou, conjunt que aleshores, a l’igual que el Molins de Rei, també militava a Primera Divisió. En l’anada, el Sant Andreu va guanyar a Can Felipa per un ajustat (10-11) però, tres dies després, el conjunt de Miguel Angel Ruiz va superar el de Xavier Julià a la Pere Serrat per dos gols de diferencia (8-10) i  va obtenir el bitllet pels quarts de final. Evidentment, l’equip no vol que enguany es repeteixi la història.