Primer compromís oficial per a Javier Aznar

17.09.2014 01:20

Barcelona (G.Adalid).- L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu disputarà els quarts de final de la Copa Catalunya enfront al Club Natació Terrassa aquest dimecres a la Pere Serrat (20.45 h.). Aquest partit serà el primer examen de la temporada per les noies de Javier Aznar.

El nou tècnic andreuenc preveu un enfrontament molt igualat. “Serà un partit molt igualat i intens, però a aquestes alçades de pretemporada segur que hi haurà errades”, ha comentat Aznar. El madrileny te molt clar quin estil de joc vol aplicar: “Vull que el meu equip sigui ràpid al contraatac i agressiu en defensa”.

Aquesta temporada, el nou projecte de l’entrenador madrileny presenta dues cares noves: Noelia Mora una jove de dinou anys que ve cedida del Sabadell en recerca de minuts a l’equip barceloní. Tanca el capítol d’altes l’americana Katerylyn Rigler. Un any més, les baixes són més nombroses que les incorporacions. En total, sis: Laura Garcia, Sara Orosco, Gemma Casayayas, Alba Espinar, Anna Bisbal i Jennifer Lorente.

El Terrassa sempre ha estat un ós dur de rossegar. La passada temporada, en les dues ocasions en què andreuenques i egarenques es van veure les cares, van quedar en taules. El primer enfrontament va ser en la segona jornada de lliga i les noies dirigides per Jordi Timblau van empatar a 13 a la Pere Serrat. A la segona volta, es va tornar a registrar la igualada al marcador.

Si el Sant Andreu passa a semifinals ja sap quin rival es trobaria. El sorteig va marcar que el rival amb qui s’enfrontaria seria el Club Natació Mataró La Sirena.