Presentació oficial de la secció de bàsquet

27.02.2015 00:00

Barcelona (J.R.González).- El pròxim diumenge, dia 1 de març, la UE Sant Andreu presenta de manera oficial la seva nova secció de bàsquet, creada aquesta temporada, i que ja porta competint des del començament de la mateixa. Tot i això, diumenge és farà un acte per donar a conèixer aquesta nova aventura sota les quatre barres de la samarreta del Sant Andreu.

Aquesta nova secció vol obrir-se al poble, i donar-se a conèixer per començar a guanyar seguidors, no solament entre la parròquia andreuenca, sinó també amb nova gent que es pot atreure del nostre barri. L’acte, que començarà a les 19.00h de la tarda de diumenge, comptarà amb diversos actes al voltant de la presentació, acte principal, per donar caliu a la presentació.

Després de la posada en escena, es podrà gaudir d’un partit entre un combinat de tots els jugadors que formaran aquesta secció. Per últim, i per premiar als assistents, es farà un sorteig d’un sopar al Portalò de Sant Andreu. Per últim, l’acte conclourà amb un pica-pica per a totes les persones que s’apuntin a aquest acte d’inauguració d’una nova secció, que té l’objectiu de fer-se important dins el bàsquet català.