Prèvia UD Atlético Baleares - UE Sant Andreu

10.09.2011 18:50

Diumenge 11 de setembre a les 12 del migdia, a l'estadi balear es veuran dos equips en situacions oposades. La UE Sant Andreu de "Piti Belmonte" buscarà la primera victòria de la temporada, intentant aprofitar les bones sensacions del partit de Copa contra l'Orihuela, sobretot en els minuts finals, i la tornada de Nakor Bueno. L'Estadi Balear ja va ser talismà la temporada passada, on els quadribarrats van aconseguir una victòria per 0-1 amb gol d'Albert Manteca, després de 10 jornades consectives sense conèixer la victòria. Per la seva banda, l'Atlético Baleares de Gustavo Siviero voldrà sumar els tres punts per seguir en zona de play-off d'ascens, el gran objectiu d'aquesta temporada després de la gran inversió que ha fet aquest estiu, convertint-se en un dels equips més potents del grup.

Joel intenta controlar davant la defensa de l'Atlético

Un exemple del potencial balear es el gran nombre de jugadors internacionals que tenen a la plantilla: L'entrenador, l'argentí Gustavo Siviero, té a les seves ordres als seus compatriotes Martín Mantovani i Lucas Gilardoni. També al colombià Brayan Angulo, el paraguaià Raúl Amarilla i el brasiler Thiago Benevides. També té una forta presencia africana amb els nigerians Bio Taofeek, Ibok Edet, Lawal Adewdle i Peter Nworah, a més del senegalès ex del Nàstic de Tarragona César Diop. A més, l'equip té un punt francès amb el porter Nico Bonis i l'extrem Mathias Coreur, nascut a l'illa de Martinique. Completa el bloc d'estrangers l'únic jugador de 2aB que ha atès compromisos internacionals aquesta setmana, l'andorrà Marc Vales.

A més a més, l'equip balear té un gruix de jugadors amb experiència a Primera i 2a divisió com el golejador Jesús Perera (ex de Mallorca, Rayo Vallecano  i Elche), Dani (ex de Betis i Recreativo de Huelva), Antoñito (ex Sevilla i Xerez). Destaca la presència de només dos balears a la plantilla: El porter suplent Xavi Ginard i el migcampista Francesc Fullana.

Per la seva part, la UE Sant Andreu afronta el partit amb tots els seus efectius excepte Eloi Fontanella, Melo i Borja, baixes per lesió. En els quatre partits oficials disputats pel moment, el balanç és de tres derrotes, totes per la mínima, i un empat, diumenge passat contra l'Ontinyent. Els resultats són negatius però no així les sensacions, ja que l'equip no ha estat dominat pel rival, tot i que la falta de gol és l'assignatura pendent dels quadribarrats. Amb la lesió d'Eloi, la responsabilitat recau ara tota sobre Marcos, autor del de l'empat a casa contra l'Ontinyent. Les sensacions positives dels últims partits, i l'exemple dels trams finals de rauxa de les jornades passades han de ser elements que dónin confiança als de Piti Belmonte per treure un bon resultat de l'estadi Balear.

 

La UE Sant Andreu s'emporta 16 homes a les illes per aquest partit: Morales, Pau, Fran Grima, Moyano, Dídac, Arnau Tobella , Tarrés, Carroza, Nando, Marc Martínez, Luis Blanco, Quim Araujo, Llobet, Xavi Jiménez, Marcos i Nakor Bueno.
Són baixa, Eloi, amb un petit trencament muscular; Melo i Borja, encara no recuperats; i per decisió tècnica Rubén, Héctor i Ángel.

 

L'entrenador de L'Atlético Baleares Gustavo Siviero, ha convocat a: Nico Bonis, Xavi Ginard, Bio, Dorado, Mantovani, Angulo, Peter, David Sánchez, Marc Vales, César Diop, Lawal, Thiago, Fullana, Perera, Antoñito, Dani, Abraham i Mathias.

L'única baixa és la del sancionat Carlos Manuel Quesada, expulsat a Gandía la jornada passada.

 

L'àrbitre per aquest partit serà el senyor Mariano Medina Méndez, del col·legi asturià.

 

Des de les 12, el partit a Ràdio Trinitat Vella, i des d'una estona abans, la prèvia, a www.rtv-fm.com o al 91.6 de l'FM des del  barri de Sant Andreu