‘Piti’: “L’expulsió ha condicionat el partit”

07.09.2014 22:36

Barcelona (P.Mitjans).- El Sant Andreu ha deixat escapar els primers punts de la temporada després d’empatar al Narcís Sala (1-1) amb l’Hospitalet. En la roda de premsa posterior a l’encontre però, Pere Belmonte ‘Piti’ ha valorat el punt com a “bo” tenint el compte les alçades de temporada en què es troba l’equip i després d’haver jugat gairebé 35 minuts amb deu homes per l’expulsió de Nuha.

Precisament, d’aquesta acció desafortunada n’ha parlat Belmonte a l’acabar el partit. “Personalment, no m’ha semblat expulsió, i esperarem l’acte perquè encara no sabem el motiu de la segona targeta”, ha comentat. Així, també ha destacat que la pèrdua d’un jugador “ha condicionat significativament la resta de partit”, ja que com ha explicat el tècnic, els minuts previs a l’expulsió havien estat els millors del conjunt andreuenc.

A l’entrenador quadribarrat també li han preguntat per l’efectivitat que ha demostrat l’equip en aquest inici de temporada. ‘Piti’ ha destacat que aquest aspecte forma part de la dinàmica dels propis jugadors i ha mostrat la seva preferència cap a una diversificació golejadora de la plantilla.

Tot i que només s’hagin jugat tres jornades de lliga, Pere Belmonte ha reconegut que el partit contra l’Hospitalet “ha estat el més complicat fins els moment” per totes les circumstàncies que s’han produït. No obstant, creu que el proper rival, el Badalona, presentarà també moltes dificultats ja que el bon inici de competició dels badalonins, sumat a les reduïdes dimensions del camp i a la pèrdua de Nuha, faran que sigui un encontre molt dur.

D’aquesta manera, Pere Belmonte “Piti” ha finalitzat la roda de premsa anunciant que “segurament hi haurà més canvis respecte l’onze presentat en les dues últimes jornades”. Uns canvis que han de servir per continuar sumant punts que permetin mantenir al Sant Andreu en una bona posició a la classificació.