‘Piti’: “La derrota no ha d’afectar l’equip”

14.09.2014 23:07

Badalona (G.Pérez).- L’entrenador del Sant Andreu, Pere Belmonte ‘Piti’, ha volgut treure ferro a la primera derrota de la temporada. L’1-0 encaixat a Badalona, ha assegurat, “no ha d’afectar anímicament l’equip”. Sobre el partit, ha admès que no tenir Nuha ha suposat un problema però ha negat que “hagi estat determinant”.

Sobre el duel, ‘Piti’ ha deixat clar que ha estat “el partit que pensàvem pel que havíem pogut veure” i ha reconegut que “al primer temps ens ha costat més adaptar-nos, sobretot a l’hora de recollir les segones jugades”. L’equip, però, s’ha refet i, al seu entendre, “al segon temps, tot estava més igualat”. Malauradament, ha recordat, “una acció per banda ha decantat la balança”.

Sobre l’absència de Nuha, ha indicat que “és evident” que no tenir el davanter al camp ha afectat al partit “per l’estil de camp i pel joc que s’ha practicat, simplement per centímetres” però ha defensat, un cop més, que “sabem que són circumstàncies que passen al llarg de la lliga i t’has de saber adaptat”. L’objectiu, assegura, s’ha aconseguit en part gràcies al fet “d’haver enviat més pilotes a bandes que no pas al centre”.

Aquesta adaptació ha permès “un partit disputat i igualat” i, per això, ‘Piti’ entén que, més enllà de la decepció lògica per la derrota, aquesta no ha de fer un gran dany psicològic. “L’inici de lliga ha estat molt bo. Veníem al camp d’un equip que també havia començat bé i ens ha guanyat per 1-0. Els jugadors entenen que això passa al futbol”. Per això ha avançat que “mirarem què hem de corregir però no li hem de donar més importància”.

El partit, però, sí tindrà una conseqüència pel diumenge vinent: la sanció a Jefferson. El lateral esquerre queda ara mateix coix perquè el brasiler no podrà jugar i tampoc ho podrà fer Jilmar, que segueix lesionat. “Hem de buscar solucions i a veure quin jugador s’adapta millor a la posició”, ha apuntat el tècnic, que no ha pogut valorar la jugada de l’expulsió ja que no l’ha vist des d’una bona posició.