‘Piti’: “Falten dos davanters”

03.08.2014 13:11

Sabadell (T.Martínez).- Piti Belmonte es va mostrar satisfet a la zona de premsa de la Nova Creu Alta després de l’empat a zero davant el Sabadell. El tècnic andreuenc va recalcar que va ser un partit que “ha servit per treballar aspectes defensius”. Belmonte el va comparar amb el primer amistós disputat al Narcís Sala fa uns dies, ja que va reconèixer que, en canvi, “el partit contra el Santfeliuenc va servir per practicar a nivell ofensiu”. L’ideal pel tècnic andreuenc és un equip que vulgui el protagonisme amb la pilota però domini diferents registres

El fet de neutralitzar un equip de Segona com el Sabadell va satisfer Piti Belmonte, que es va mostrar content amb l’actuació del Sant Andreu, que “traient els primers 15 minuts i els últims 10 s’ha mostrat bastant segur”. El tècnic quadribarrat també va afirmar que l’amistós a la Nova Creu Alta “ens va molt bé pensant en el debut en lliga a Tarragona”. Va comparar el primer partit de competició regular amb el darrer amistós per la superfície del camp i per la qualitat del rival, tot i que el Nàstic disposi de futbolistes una mica pitjors.

A més, Belmonte va recalcar la importància que en un partit d’aquestes característiques participessin tots els jugadors disponibles, també diversos membres més joves, com futbolistes del juvenil. Només Ibon i Adrià Borreda es van quedar fora de la convocatòria. Tot i així, la plantilla segueix sent curta. Ivan Guzman i Xavi Jiménez van actuar com a fals nou durant el partit donada la manca d’un davanter referència.

Respecte a la necessitat de remenar el mercat en busca d’un nou atacant, Piti va manifestar, amb rotunditat, que “s’ha de fitxar, falten dos davanters”. Amb menys d’un mes per tancar aquestes dues incorporacions, l’extècnic del Badalona es va mostrar convençut que el Sant Andreu trobarà els dos davanters que busca.