Piti: “Ens quedem amb la aportació de Felipe”

30.11.2014 23:33

Barcelona (J.R.González).- Pere Belmonte ha tornat una jornada més a la sala de premsa del Narcís Sala veient com el seu equip era incapaç de perforar la porteria contraria. Tot i això, ha estat molt clar en la seva sensació davant del partit: “Em quedo amb el partit, hem sigut terriblement superiors al Mallorca. Està a la zona alta i té molt bons jugadors”. Ha volgut puntualitzar aquest fet amb el poc perill que ha generat el rival d’avui en atac: “Només han tingut un xut a última hora, que ha sigut molt perillós”.

Tot i això, queda palès que la ratxa a casa és negativa, i la afició pot arribar a desesperar-se. Piti també veu aquest problema. “És evident que la ratxa a casa no està sent bona i tenim millors resultats a fora”, ha afirmat, tot i que no dubta de compromís de l’equip, ja que “els jugadors estaven molt mentalitzats de tornar a donar una alegria” i que avui només la mala sort ha estat la culpable de no endur-se els tres punts. “S’ha fet quasi tot per a poder guanyar el partit, però no hem aconseguit ficar-la dins de la porteria”, ha sentenciat.

A sala de premsa, també s’ha parlat d’un dels problemes aquesta temporada, com són les baixes a l’equip: “Les baixes d’aquesta setmana eren a la zona defensiva”, ha destacat, tot i que l'aportació dels jugadors que han entrat a l'alineació per aquestes circumstàncies i fora de la seva posició habitual ha estat realment bona. Per aquest fet Piti ha volgut felicitar a Carroza i Guzmán, i això per a ell “demostra que els jugadores estan compromesos en la lluita”.

Un altre punt clau és el fet que davant la falta de gol l’únic davanter pur sigui a la banqueta. Piti ha justificat la suplència de Nuha per diferents motius com que “Nuha ha tingut moltes oportunitats i avui a tornat a tenir molts minuts” o altres purament tàctics: “S’ha de tenir en compte el rival i els estats de forma” o  “Volíem aprofitar la velocitat de Bruno, i a la primera part ha generat molt de perill”. Amb el tema del davanter centre, l’entrenador quadribarrat ha admès que l’equip s’haurà de reforçar a l’hivern: “Evidentment la peça de davanter centre es pensa en reforçar-la. És claríssim que hem de reforçar la zona d’atac”.

També s’ha parlat de més d’una incorporació, ja que sobta que el tècnic en moltes ocasions no esgoti els canvis. Avui, tornàvem a trobar al juvenil Joel a la banqueta, i Piti ha comentat que “Joel ha estat a punt de debutar, ho em estat comentant”. Qui sí ha entrat ha estat Felipe, que s’ha emportat els elogis de l’entrenador: “Ens quedem amb la aportació de Felipe. És un nano jove i la seva evolució està sent molt bona”.

De cara al pròxim partit a Elda, Piti ha comentat que “el perfil de l’entrenador és el d’un equip que es defensarà molt bé. Buscarà equilibri entre futbol de qualitat i control del futbol pràctic”.