Piti: "Em sembla injust que es demani la meva dimissió"

02.11.2014 23:39

Barcelona (X. Rodríguez).- I així ha acabat avui la matinal al Narcís Sala, amb un important gruix del lateral demanant el cap de le'ntrenador quadribarrat. Belmonte es sent com l'assenyalat d'aquest mal moment i considera injustos els crits ja que, afirma, està "donant el màxim són injustes per l’objectiu que s’ha marcat aquest equip", que és "estabilitat a la categoria" un fet que, segons Piti "el club té molt clar però no tant l'afició". Ha demanat, a més, paciència, tot i reconèixer a l'afició quadribarrada que "anima l'equip en moments complicats", malgrat reafirmar-se en què "això no ajuda per res a l'equip".

Aquest ha estat el desencadenant del matx d'avui, amb un Sant Andreu que ha sumat la tercera derrota consecutiva i, també, el tercer matx sense marcar. Belmonte afirma que "preocupa la falta de gol, s'entrena, es generen ocasions però no es fa gol". Els quadribarrats han desaprofitat una bona oportunitat per trencar aquesta dinàmica contra un Reus que ha jugat més d'una hora amb un home menys. Malgrat tot, l'equip no ha pogut capgirar el partit, i Piti ha reconegut que "ha costat més contra 10 que contra 11” i "no s'ha atacat bé contra un equip en inferioritat numèrica", posant èmfasi a les centrades laterals i a la falta de velocitat de l'equip. 

Piti ha fet autocrítica i reconeix que l'equip, a vegades, deixa massa concessions al rival, com en la jugada del gol del Reus. El tècnic andreuenc ha afirmat que " “no ens poden rematar dos cops dins l’àrea, més enllà que estigués o no Edgar en fora de joc”. A més, ha confirmat el que era un sensació molt generalitzada, i és que "l'equip està tocat psicològicament perquè s'ha tornat a perdre a casa", malgrat tot ha instat a "aprendre, corregir les errades i pensar que encara queda molta temporada per endavant".

Belmonte també ha parlat sobre la plantilla, i ha admès que "té carències ja que es va confeccionar molt ràpid i amb poc temps", confirmant que al mercat d'hivern "es reforçarà".