Piti: “Si els jugadors no es cansessin, alguna cosa farien malament”

05.10.2014 19:42

Barcelona (X.Rodríguez).- Pere Belmonte s’ha mostrat molt satisfet després que el Sant Andreu aconseguís en triomf davant el València Mestalla, trencant així una dinàmica en què només havia aconseguit sumar 1 punt dels darrers 12 possibles: “S’havia de trencar la ratxa i sens dubte el més important era treure els 3 punts al partit d’avui”. El tècnic ha vist normal que,al final del partit, els seus jugadors hagin acusat el cansament després de noranta minuts molt intensos i ha apuntat que seria estrany que no haguessin acabat d'aquesta forma.

Els andreuencs han suat la cansalada per conservar l’1 a 0 amb el que han marxat al descans, sobretot als darrers minuts, on l’equip ha cedit terreny al filial valencianista, minuts en els que els homes de Curro Torres han gaudit de les millor ocasions de gol. El tècnic badaloní creu que aquest descens de l’activitat ofensiva andreuenca s’ha degut a que “hi ha hagut moments en què el partit estava massa trencat i els davanters han hagut de fer curses massa llargues”. Malgrat tot, Piti entén que els seus homes hagin arribat escassos de forces als darrers minuts, ja que “si en un partit els jugadors no acaben fosos és que alguna cosa no han fet bé”. Els andreuencs han deixat per tercer cop en set partits la porteria a zero, que era un dels requisits que demanava Piti per al partit d’avui veient la fragilitat defensiva dels últims partits: “Quan deixes la porteria a zero tens més opció de guanyar i aquest era un dels principals objectius d’avui”.

Per primer cop aquesta temporada, Piti ha pogut comptar amb els 22 futbolistes del primer equip per a una convocatòria. Avui el tècnic quadribarrat també ha mostrat la seva satisfacció per la tornada de Jilmar Torres, que ha ocupat el lateral que aquesta temporada semblava portar el nom de Jefferson, que avui ni tan sols era a la banqueta de suplents. Belmonte no ha escatimat en elogis cap al jove lateral, al qual ha definit com “un noi espectacular dins i fora del camp: té molt compromís i les orelles sempre obertes per aprendre cada dia més”. Al seu torn, ha justificat aquest canvi a la defensa andreuenca reconeixent que “l’equip portava mala dinàmica i he pensat que Jilmar era millor opció que Jefferson”.

Per últim, Piti s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de Bruno Vinicius, que havia començat la temporada de forma irregular. El tècnic ha recordat, de nou, que “Bruno va arribar sense fer res de pretemporada i enganxar-se amb un equip que porta mes i mig d’entrenaments és complicat”. Belmonte ha afegit, en aquest sentit, que “el fet que hagi fet gol li donarà confiança i esperem que l’ajudi per poder veure el Bruno que volem”.