Piti Belmonte: “L’equip no m’ha decebut en absolut”

19.10.2014 22:25

Barcelona (X. Rodríguez).- L’entrenador del Sant Andreu no ha volgut fer llenya de l’arbre caigut després de caure per 0 a 1 davant el líder, el Lleida Esportiu. El tècnic badaloní s’ha mostrat sorprès quan se li ha qüestionat el rendiment ofert per l’equip al matx davant el conjunt de la terra ferma. Piti ha assegurat que “el més negatiu és el resultat” i ha afirmat que la diferència ha estat que “ells han tingut un gol al primer minut i nosaltres un pal al minut 10”.

Belmonte ha valorat molt positivament al seu rival, definint-lo com un equip que “sap defensar-se i a qui costa molt fer gol”, a més de ser “un dels millors equips de la categoria amb un estil de joc molt definit”. De la mateixa manera, reconeix que l’equip “ha de millorar el seu joc sobretot en l’aspecte ofensiu”. Els visitants han aconseguit el gol als primers compassos de partit a pilota aturada, fet que Piti ha definit, textualment, com “una putada”, afirmant, a més, que “la falta de Llamas ha estat dubtosa” i que “la derrota és massa càstig, malgrat no haver aconseguit fer un gol”.

El míster andreuenc ha estat preguntat pel possible poc esforç que ha requerit el Lleida a la parcel·la defensiva, cometent només 7 faltes i sent sancionat amb una única targeta groga, estadístiques que, segons ell “es poden interpretar de mil maneres; pregunteu als polítics sinó”. Belmonte també ha reconegut que la baixa d’última hora de Ton Alcover els ha “trastocat una mica els plans”, i ja ha pogut confirmar que Joaquín Calderón, baixa al partit d’avui després de lesionar-se al matx contra l’Alcoyano, tampoc podrà disputar el proper partit a la Garrotxa contra l’Olot.