Piti Belmonte: “Hem sumat en un camp complicat”

09.11.2014 22:56

Barcelona (X.Rodríguez).- L’entrenador del primer equip del Sant Andreu ha valorat positivament el punt obtingut al Municipal de Cornellà al partit corresponent a la dotzena jornada de Lliga. Els quadribarrats han empatat a 0 en un partit on han trencat una ratxa de 3 derrotes consecutives i el míster andreuenc ha afirmat que “trencar aquesta dinàmica és positiu a més quan no reps gol”. El Sant Andreu, però, ha estat, de nou, incapaç de veure porteria, i ja són 520 minuts entre Lliga i Copa Federació en què els andreuencs no aconsegueixen marcar, un mes des del darrer gol, marcat al camp de l’Alcoyano: “quart partit sense marcar i segueix preocupant”, valora Pere Belmonte. Malgrat tot, el tècnic afirma estar “content amb l’equip pel seu treball i perquè ha generat ocasions per guanyar, igual que el rival”.

Avui els quadribarrats han saltat a la gespa de Cornellà amb una formació diferent a la habitual, tot i que hi ha acabant retornant cap al final del partit. Piti afirma que s’ha canviat al 4-3-3 en aquest matx “pel terreny de joc, les baixes de l’equip i el simple fet que s’havia de canviar alguna cosa”. Avui no ha estat titular Nuha Marong, habitual referència i punta ofensiva andreuenca, i Piti ha deixat entreveure que no està satisfet amb la feina del davanter cedit pel Llagostera: “La principal feina d’un jugador és córrer”, ha sentenciat l’entrenador en ser qüestionat per la suplència de Nuha. Ha comentat, a més que “el perfil dels centrals del Cornellà ens ha fet pensar en Bruno i les seves diagonals per buscar’ls-hi l’esquena, per això Nuha ha estat suplent”.

Belmonte ha acabat la seva intervenció parlant de l’Espanyol B, el líder de la categoria i proper rival dels andreuencs al Narcís Sala (diumenge 16 a les 17h) i a qui va anar a veure en el seu matx enfront el Nàstic de Tarragona, a qui va derrotar per 2 gols a 0: “És un equip molt vertical amb molta qualitat i van acabar marcant d’estratègia”. A més ha reconegut que serà un partit “molt complicat de guanyar ja que “no hi ha jornada de primera divisió i tindran tots els seus efectius a punts”, a més de ser un conjunt amb gol i que està en ratxa.