Piti Belmonte: “Ens ha faltat gol”

26.10.2014 23:55

Barcelona (Ò.Dorado).-  L’entrenador del Sant Andreu ha valorat a roda de premsa la falta d’encert cap a la porteria rival després de caure per 1 a 0 contra l’Olot. Pere Belmonte ha destacat el domini dels seus homes en diferents fases del partit: “La primera part ha estat més igualada, a la segona hem dominat i generat ocasions”.

Aquesta és la segona desfeta consecutiva després de la derrota a la darrera jornada contra el líder del grup, el Lleida. La notícia positiva del partit l’ha protagonitzat un dels homes de la casa, Víctor, que ha jugat com a titular per la baixa de Ton Alcover. Belmonte ha valorat molt positivament el partit del jove jugador andreuenc: ”Víctor ens ha donat un nivell molt bo, malgrat ser un partit exigent per a ell”.

Ha estat un partit marcat per les novetats a l'onze inicial. Una de les més rellevants ha estat la presència de Felipe, qui després de la primera meitat ha deixat el lloc a Calderón. El tècnic ha afegit que “ens hem decidit per Felipe pel seu perfil ofensiu” i també ha elogiat el treball del brasiler als entrenaments, motiu pel qual ha estat titular.

També ha estat preguntat per la substitució d’Azparren a la mitja part de partit, ja que el futbolista navarrès venia d'una setmana complicada i havia estat dubte fins l'últim moment. El tècnic andreuenc respòs que “m’ha demanat el canvi i ha sigut molt honrat en fer-ho”.

La pròxima jornada els quadribarrats s’enfronten contra el Reus a casa. Piti creu en la necessitat de fer un bon partit si volen treure quelcom positiu contra el conjunt reusenc: ”Haurem de ser forts perquè el Reus estarà amunt de la classificació”.