Piti Belmonte: “Us demano paciència i confiança”

16.07.2014 21:00

Barcelona (X.Rodríguez).- Pere Belmonte ‘Piti’ torna a la banqueta quadribarrada després del seu pas fugaç pel Badalona. L’arribada del tècnic sabadellenc al Narcís Sala es va conèixer el dia després de l’aterrament de Dinorah Da Silva com a màxima accionista del club, però no ha estat fins a aquest dimecres migdia que s’ha fet l’acte oficial de presentació.

Belmonte s’havia fet a la idea que l’any vinent estaria a l’atur, i és el que ha volgut posar en relleu amb les seves primeres intervencions: “el que més destaco és la velocitat amb la qual ha passat tot plegat”. Malgrat la celeritat de la seva arribada, Piti s’ha mostrat amb ganes de “començar a treballar com més aviat millor i anunciar els fitxatges properament, ja que els entrenaments comencen demà mateix i tenim poc temps”.

El tècnic ha afirmat que “entre 8 i 10 jugadors de la temporada passada seguiran aquesta propera campanya”, deixant entreveure la possibilitat que alguns dels teòricament renovats (a falta de la firma al contracte per part del president Manuel Camino) puguin abandonar el club. Piti ha confirmat, a més, que “en principi no es comptarà amb cap dels futbolistes que varen venir a fer el càsting al mes de juny”. El nou tècnic andreuenc no ha volgut destapar cap dels possibles fitxatges de l’entitat andreuenca malgrat els noms que han anat sortint al llarg d’aquests dies d’incertesa: “com la majoria de clubs, estem parlant amb tot el món; ara per ara no podem avançar res”.

Piti ha volgut finalitzar la seva presentació amb unes paraules per apaivagar la remor neguitosa de l’afició andreuenca dels darrers dies: “us demano paciència, confiança i il·lusió. La gent que hem vingut a Sant Andreu som treballadors i volem remar tots junts perquè es parli del Sant Andreu, que és qui n’ha de sortir guanyant de tot això”.

Podeu escoltar la roda de premsa sencera, amb intervencions de Piti i de la nova propietària, Dinorah da Silva, al següent enllaç.