Piti Belmonte: “L’àrbitre ha condicionat el partit”

21.09.2014 23:03

Barcelona (X.Rodríguez).- L’entrenador dels andreuencs no ha dubtat ni un segon a l’hora d’expressar el seu descontentament cap al col·legiat del matx entre el Sant Andreu i l’Atlètic Balears, Óscar Herrero Arenas. Abans d’entrar a valorar el partit, el badaloní ha assegurat que “l’actuació arbitral s’ha de tenir en compte, ja que ens ha tallat el ritme quan millor ho estàvem fent”. El tècnic, però, no ha volgut justificar en cap moment la derrota del seu equip per l’actuació arbitral i així ho matisava tot seguit, reconeixent que “el Balears ens ha fet dos gols i nosaltres només un i per això han guanyat”.

El paper del col·legiat durant el partit ha estat el leitmotiv de gairebé la totalitat de la compareixença davants els mitjans de Pere Belmonte, que ha revelat que “en temps de descans, Herrero Arenas s’ha apropat a Xavi Puerto i li ha dit que no li xiularia cap falta”, mostrant-se disgustat pel condicionant que això ha pogut suposar en l’ex de l’Espanyol B i Cornellà. Després d’estar un partit sancionat per una polèmica expulsió contra l’Hospitalet, avui Nuha Marong ha tornat a veure una groga per, segons l’acta arbitral, deixar-se caure a l’àrea rival simulant una falta. Piti ha comentat que “ja s’ha parlat amb ell sobre aquest tema un cop vistes les imatges del partit de l’Hospitalet i esperem que no li hagin agafat la matrícula”, afegint que Nuha és un jugador “molt fàcil d’identificar per la seva alçada i color de pell”.

En quant al partit pròpiament dit, Piti ha asseverat haver estat davant “el millor partit que l’equip ha fet en tota la temporada malgrat perdre”. No obstant, també ha reconegut que durant el primer temps ha faltat “fer tot el que es feia amb més velocitat”, que sí ha estat així després de la represa. Belmonte ha defensat la seva decisió a l’hora de plantejar una defensa amb un teòric extrem ja que “Guzmán era el més indicat per a fer aquesta tasca donades les seves característiques” malgrat rebre els dos gols per la banda dreta de la defensa andreuenca. Finalment, Piti ha demanat paciència amb Bruno Vinicius, que avui ha format parella ofensiva amb Nuha, ja que “portava molt temps sense entrenar-se regularment i s’ha perdut tota la pretemporada”, fet que pot justificar la seva “falta de fons físic i poca incidència en el joc”.