Piti: “Només ha faltat que l'àrbitre trepitgés la mà a Nuha”

08.12.2014 02:13

Barcelona (L.Espallargas).- L’actuació de Campos Salinas ha indignat el tècnic del Sant Andreu, Pere Belmonte ‘Piti’, que ha acusat l’àrbitre murcià d’haver estat clau per evitar que el conjunt quadribarrat s’endugués els tres punts d’Elda. En concret, ha parlat del possible penal no xiulat sobre Nuha, que ha acabat lesionat i amb una targeta groga per una suposada simulació. L’entrenador no s’ha mossegat la llengua al mostrar el seu empipament amb el col·legiat del partit: “L'àrbitre no ens ha deixat. El penal que no ha xiulat ha sigut decisiu”. De fet, Piti ha posat en relleu que en la jugada “Nuha s’ha trencat la clavícula” i ha assegurat que “només ha faltat que li hagués trepitjat la ma”.

El tècnic, que encara estava calent del partit, no ha sigut capaç de valorar el duel en general del Sant Andreu: “Només penso en el penal, que era molt clar. Ha sigut determinant. A més, hi ha hagut un altre, el de la mà. Però només penso en el primer, que a més ha suposat la groga per Nuha que ha marxat lesionat”.

La visió al vestuari és que “marxem amb la sensació d'haver-nos pogut endur alguna cosa més”. Per a Piti, “el penal era el 0 a 2 i ens emportàvem el partit. El teníem molt controlat”.

Nuha, que ha substituït Bruno en el primer temps per problemes físics del brasiler, ha hagut de ser substituït també a la segona meitat al trencar-se la clavícula en la jugada del penal. “Hem vingut amb tres baixes i ara ens emportem dos jugadors més lesionats”, ha comentat Piti sobre els dos davanters quadribarrats.

Belmonte ha fet referència també al joc de l'equip en el que va de temporada: “L'equip defensivament ho està fent bé. Les accions de perill fins ara eren ben poques. Avui, el gol ha arribat a pilota aturada. Tenim bons números en defensa. Intentarem mantenir amb aquesta solidesa defensiva i intentar millorar ofensivament”, ha indicat.