Piti: “Estem contents, però queda molt per millorar”

17.08.2014 23:24

L’Hospitalet (G.Pérez).- Pere Belmonte ‘Piti’ ha fet balanç de la pretemporada del Sant Andreu pels micròfons de RTV Esports. Es mostra satisfet per la feina feta, però avisa que encara hi ha camí per recórrer. També avança la possibilitat d’acabar fitxant alguna peça més que no pas el segon davanter tant llargament esperat.

Final de pretemporada... amb bones sensacions?

En pretemporada hi ha molta feina a fer. Els jugadors la veuen com el dimoni perquè a ells els agrada més competir. Els he dit que ja ha passat. En termes generals, estem contents però quedem moltes coses a fer i moltes per millorar encara.

L’equip està a punt... però no tan a punt com t’agradaria...

Si hi ha algun entrenador que digui que està molt content després de la pretemporada hauré d’anar a agafar-li els apunts. Normalment, tens una idea de com vols arribar al primer partit de lliga i, quan coneixes el calendari, la feina va dirigida cap aquí. Penso que arribem en bona disposició per començar a competir. Tenim un camp supercomplicat. Avui no hem pogut jugar en gespa natural, però sí en quant a dimensions. La gravació ens anirà bé per corregir coses.

A falta de l’arribada del darrer davanter, com veus la plantilla?

Ens falta un davanter. Segur que l’incorporem i, potser, algun altre jugador. Fins el dia 31 pot passar de tot. Esperem que passi alguna cosa. El gran objectiu és el davanter, portem dies buscant-lo.

Quines característiques vols que tingui?

Que faci gols (riu). Tenim amb Nuha la referència de davanter pur però necessitem un altre. Per competir en la mateixa posició i perquè hi ha partits que poden jugar els dos.

La darrera etapa, era difícil veure’t jugar amb dos davanters nats. Aquesta passarà igual?

Segur no. Quan arribi el veurem molt més que en la darrera etapa.

L’onze d’avui canviarà molt a Tarragona?

S’aproximarà bastant. No sé si el 100%, però en un percentatge molt elevat serà l’equip.

Quines posicions planteges per als germans Viale?

La capacitat de Lucas per ocupar varies posicions ens dóna molt de marge. Avui ha jugat al mig perquè Alcover portava molta càrrega de minuts i també Ibon, que ha estat fora tres setmanes, el desgast era més important, però on ha de jugar més partits és de central.

Quins lesionats tens segur a Tarragona?

Segur que no estaran ni Jilmar i Carroza, que tenen per més temps. Manu i Adrià Borreda podran entrenar dilluns amb normalitat.

Com veus tot el que està passant pel cas Múrcia?

Tant de bo que s’ho acabi menjant la Segona A, que s’ho arreglin entre ells i que ens deixin tranquils, que prou complicada és la Segona B. De la Federació qualsevol cosa és possible.

Et sorprendria que, com apunten algun rumor, es pugui aturar també l’inici a Segona B?

Quan hi ha pont i ho aprofites, solen haver rumors perquè la gent opina. No tinc ni idea del que decidiran però tant de bo que tot sigui amb naturalitat. Hi ha equips que ja tenen preparats viatges a llarga distància.

Quin és l’objectiu de la temporada?

Convertir-nos en un bon equip, en un gran equip. De quina manera? Competint a cada partit. Tenim un inici dur, amb Nàstic, Vila-real B i després L’Hospitalet. L’objectiu és anar a guanyar els tres punts cada setmana.