Piti: “Els que cridaven, no eren fa dos anys a Orfila”

16.11.2014 22:38

Barcelona (J.R.González).- Per segona vegada, Pere Belmonte ‘Piti’ ha vist com una part de l’afició del Sant Andreu cridava en contra seva. L’empat contra l’Espanyol B, tot i arribar com a líder, no els ha convençut. El tècnic, però, ha insistit, com fa dues setmanes, en la seva opinió. Veu injustos els xiulets. I ho ha dit de forma clara. Primer, ha donat a entendre que eren, al seu entendre, una minoria. Segon, ha afirmat que “no eren fa dos anys a la plaça Orfila”, en clara referència a la celebració de la Copa Federació.

Malgrat les peticions de dimissió, Piti s’ha mostrat tranquil, tot i que, no ho ha pogut amagar, també dolgut. “Crec que són injustes perquè treballo tot el que se i el que puc”, ha apuntat. El tècnic de Sabadell ha destacat que  “son un tant per cent de relació de públic bastant baixet” i que a més  “aquesta gent no va estar fa dos anys a la plaça Orfila”.

Tot i que la sequera golejadora continua en l’equip andreuenc, Piti ha dónat per bo el punt obtingut, ja que “davant teníem un equi`p molt intens, amb jugadors importants que marquen diferencies. Hem sumat contra un equip molt bo”. Tot i això, al tècnic de Sabadell no se li escapa que  “el fet de sumar es positiu tot i que a casa vols guanyar sempre” i que el Sant Andreu ja acumula cinc partits sense poder aconseguir la victòria. Preguntant a Piti sobre el problema davant, l’entrenador ha donat la seva opinió: “Avui hem estat a prop, però és un aspecte que estem intentant millorar de fa dies”, ha explicat. L’entrenador andreuenc també ha comentat que és important evitar la angoixa que això pugui gener en els jugadors i, per tant,  “hem de transmetre aquest put de tranquil·litat”.

Un dels aspectes tàctics avui destacat ha sigut la incorporació de Xavi Jiménez al lateral dret, després de confirmar-se la baixa de llarga durada de Llamas, una més en l’equip.  Piti ha lloat la figura del veterà migcampista. “El perfil de jugadors com ell, que saben què fer a cada moment, per a un entrenador, és la vida; és un exemple per als joves”, ha indicat. També ha justificat la decisió de situar-lo al lateral dret quan a la plantilla hi ha un jugador nat en aquesta posició com és Fran Leal. “Són decisions tècniques. Per la seva joventut i perfil d’equip que teníem davant, no ens podia ajudar”, ha explicat. La mala sort ha fet que l’experimentat jugador hagi acabat el partit lesionat, i ha hagut d’estar substituït ja que  “ja havia arrossegat problemes durant la setmana”.

En clau del proper rival, el Saragossa B, equip que es troba cuer i només a tres punts dels andreuencs, Piti ha comentat que  “no és una final. Anirem a jugar sabent que són un equip que encaixa molt i marca molt”. L’equip haurà de sobreposar-se al gran problema del gol per no acabar la pròxima en posició de descens. Piti ha parlat de que, per aquest tema, “la intenció al mercat d’hivern és reforçar. És una necessitat per l’equip”.