Piti: “Estem contents per guanyar però sobretot perquè la feina ha estat molt bona”

08.08.2011 15:31

L’entrenador del Sant Andreu, Pere Belmonte ‘Piti’, sortia satisfet de les instal·lacions Sagnier, on l’equip acabava de superar el Prat. El míster andreuenc valorava de forma especial detalls com el control del partit i es mostrava animat de cara al derbi que el conjunt quatribarrat haurà de disputar dilluns vinent amb l’Europa.

Ha costat però al fina ha arribat la victòria...

L’equip ha treballat molt, ha madurat molt el partit, ha estat seriós i ha fet coses bones. Al segon temps els hem tingut molta estona al seu camp. Hem sabut mantener la calma. Estem contents perquè hem guanyat però sobretot perquè la feina ha estat molt bona.

Molt control de pilota, aproximacions a l’àrea, però potser ha faltat crear més oportunitats clares?

La intenció sempre és crear les màximes ocasions de gol. Potser a aquestes alçades al jugador li falta el punt físic per poder executar la passada o realitzar el tir, però és normal.

A la següent ronda, espera un derbi amb l’Europa...

És un bon rival, un equip que ha fet bones temporades, que té un equip consolidat. Arriba en el moment ideal. Volem competir amb bons equips per arribar a la temporada el millor possible.

La sensació que ha donat l’equip és la de buscar el control de la pilota, serà la tònica habitual durant la temporada?

La intenció és generar futbol, conservar la pilota, serà la intenció durant tota la temporada.

La Copa Catalunya és una competició que arriba en mal moment?

Els equips ens trobem en la mateixa situació tots, ens falta ritme per pensar amb el cap i executar. Tots estem en la mateixa condició física, qui en surt perjudicat és l’espectador.

Com evoluciona Moyano?

Tenim bones sensacions, sobretot ell, perquè el genoll no s’ha inflamat. Dimarts li fan la ressonància per descartar coses importants. En principi, l’evolució és bona però esperem resultats per estar més tranquils.

Quin balanç fans de la pretemporada fins ara?

Hem trobat bons rivals i hem pogut acumular feina amb la major part dels jugadors, que el màxim nombre arribi a l¡inici de lliga en la millor disposició física perquè jo tingui problemes a l’hora d’escollir.