Per ser en el play off cal guanyar

24.04.2015 20:07

Barcelona (G.Adalid).- El masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu s’ho juga tot aquest dissabte (18.00.h) enfront del Mediterrani per classificar-se pel play off a la Pere Serrat. Els andreuencs no depenen d’ells mateixos. Necessiten sumar els tres punts i esperar que el Terrassa derroti el Mataró-Quadis per quedar entre els vuit primers.

Tot i caure amb contundència davant de l'Atlètic Barceloneta el conjunt de Xavier Julià manté les opcions per disputar la segona fase. Això no vol dir que el camí sigui fàcil i caldrà que tots els jugadors facin un esforç per assolir els tres punts. L’equip del barri de Sants és un rival molt dur. Moltes vegades efectua defenses al límit del reglament. En atac poden fer mal des del llançament exterior amb Marc Larumbe com a protagonista o des de dos metres amb el boia Ricard Aguiran.

A més l'esquadra entrenada per Marc Comas no arriba precisament a la Pere Serrat amb la feina feta. Al contrari, també se juga molt en aquest duel. Si suma els tres punts, i en funció dels resultat del Canoe, podria arribar a la quarta plaça, fet que, en teoria, li posaria les coses més senzilles com a mínim en la primera ronda del play-off.

El Sant Andreu no té un bon record de l’últim cop que es va veure les cares amb el Mediterrani. Va perdre 10-8 i la desfeta va provocar que els andreuencs quedessin fora de la Copa del Rei.