Pendents de l’eix de la defensa

25.03.2015 15:07

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu prepara amb intensitat la final del proper diumenge enfront el Cornellà. Tot el que no sigui guanyar deixarà l’equip gairebé sense cap opció de permanència. Per afrontar el duel, el tècnic Miguel Álvarez té importants dubtes, sobretot pel que fa a l’eix de la defensa.

I és que a la situació complicada de Carroza i Lucas Viale, que continuen entre cotons, s’afegeix ara Juanma Viale. El central argentí pateix un trencament fibril·lar d’un centímetre que es va fer a Reus. Tot i això, cal dir que cap dels tres està descartat del tot per poder participar en el partit.

Qui tindria més opcions de reaparèixer és Lucas Viale. El jugador està recuperant-se bastant bé de la seva lesió i, malgrat que encara entrena, a l’igual que Carroza i el seu germà Juanma apartat de la resta de la plantilla, s’està pendent de la seva evolució i no es descarta que pugui obtenir l’alta a temps. D’aquesta forma Miguel Álvarez podria comptar amb ell.

Qui també entrena a banda és Calderón. El jugador continua amb molèsties. A l’igual que Carroza, Viale i Lucas, no està descartat per poder prendre part en el duel enfront un Cornellà que arribarà al Narcís Sala també molt necessitat de punts. La importància del partit ha fet que la directiva opti per posar preus populars a les entrades: sis euros per estar a general.