Patxi Salinas pot marxar, arribaria Martí Cifuentes

11.02.2014 16:45

Barcelona (G.Pérez).- Hores de moviments intensos als despatxos del Sant Andreu. Segons ha pogut saber RTV Esports, la directiva estaria treballant per arribar un acord per la sortida de l’entrenador, Patxi Salinas, i tancar la contractació del seu substitut, que algunes fonts apunten seria Martí Cifuentes, actualment a les files del Rubí.

La situació de l’equip a la taula i els mals resultats de les darreres jornades (només una victòria en els onze darrers partits) haurien precipitat els esdeveniments. El propi president, Manuel Camino, evidenciava fa uns dies en una entrevista al Paraules d’Esport que la sintonia amb Salinas ja no era la d’inicis de temporada i la derrota a Llagostera, novament amb un plantejament especulatiu i conservador, hauria acabat de decidir la directiva, que entén que cal un revulsiu per canviar la dinàmica i sortir de la zona perillosa.

Algunes informacions apuntaven que ja durant tot el dia d’ahir i fins la nit es va estar parlant amb el tècnic basc per trobar una sortida pactada. Les converses continuen ara mateix però el fet que des de Rubí també sorgeixin informacions sobre l’interès andreuenc per l’entrenador de l’equip, actualment a Tercera Divisió, fa pensar que tot avança.

Des del club andreuenc, però, de moment silenci. Algunes fonts es limiten a assegurar que Patxi Salinas segueix sent l’entrenador, però amb la boca petita. Tot apunta, de fet, a que les negociacions amb el tècnic basc es porten en petit comitè i només quan hi hagi res en ferm es comunicarà a la resta de directiva. Les properes hores es presenten cabdals per acabar de definir el futur de la banqueta quadribarrada.

En cas de confirmar-se el canvi a la banqueta, el Sant Andreu abandonaria la controvertida aposta mediàtica per, tal i com va succeir amb Pere Belmonte ‘Piti’ donar l’alternativa a un entrenador jove però amb projecció. Fa quatre temporades que treballa pel Rubí. Va compaginar la direcció del juvenil amb la tasca de segon d’Alberto Fernández fins a finals de la passada campanya. A inicis d’aquesta, la directiva li va confiar la banqueta i, per ara, està donant un gran rendiment ja que l’equip vallesà es troba lluitant pels llocs de privilegi al grup català de Tercera Divisió.