Patxi Salinas: “Hem regalat els gols”

23.01.2014 22:34

Barcelona (G.Pérez).- Els gols a pilota aturada s’han convertit aquesta temporada en un greu problema per al Sant Andreu. Davant l’Ontinyent dos dels tres encaixats van arribar en accions d’estratègia del rival. Al final del partit, Patxi Salinas admetia que cal millorar, i molt, en aquest aspecte.

I és que, tot i admetre que “no hem jugat bé”, l’entrenador basc també posava en relleu que els tres gols rebuts havien arribat per culpa d’errades pròpies. “Els hem regalat”, va assegurar amb contundència, per després remarcar que a Segona B “els errors garrafals es paguen”.

A l’hora de parlar de les accions d’estratègia, Salinas va reconèixer que “no és normal rebre tants gols a pilota aturada” i, per tant, “ens toca seguir treballant molt”. En ser qüestionat perquè va optar per deixar Carroza al camp i substituir Melo, va apuntar que l’ex del Cornellà “tenia una groga, calia arriscar i no el podia mantenir al camp amb una targeta”.

Si un punt positiu es podia destacar d’una nit negra era l’estrena golejadora amb el Sant Andreu de Matas. “L’hem portat per fer gols”, va recordar Patxi, per després destacar que el 2-3, una gran diana, serà beneficiós per al jugador “en l’aspecte anímic” ja que “ve de no jugar gaire al Prat”.